Özhaseki`nin kızının düğünü Erdoğan`la Gül`ü biraraya getirebilir

Özhaseki`nin kızının düğünü Erdoğan`la Gül`ü biraraya getirebilir

Özhaseki`nin kızının düğünü Erdoğan`la Gül`ü biraraya getirebilir

Oktay ENSARİ/KAYSERİ, (DHA)-  CUMHURBAŞKANLIĞI adaylığı gündeme gelen ve kararı merakla beklenen Abdullah Gül, 5 Mayıs`ta Kayseri`de Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki`nin kızının düğününe davet edildi. Düğüne katılması planlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gül`ün burada bir araya gelebileceği belirtildi.
Daha  önceden yapılan planlamaya göre Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 Mayıs`ta Kayseri`ye gelerek 410 milyon euroya mal olan Şehir Hastanesi`nin açılışını yaptıktan sonra, nikah şahidi olarak davet edildiği Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki`nin kızı Zeynep`in akşam yapılacak düğününe katılacak. Aynı düğüne davetli olan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül`ün katılıp katılmayacağı ise henüz netlik kazanmadı. Erdoğan ve Gül`ün bu düğüne katılmaları halinde birlikte nikah şahitliği yaparak, aynı masada oturacakları ifade ediliyor.  Güvenlik nedeniyle özel kartla girilecek düğüne Başbakan Binali Yıldırım, eski başbakan Ahmet  Davutoğlu`nun yanısıra Kayserili olan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu da davet edildi.
Öte yandan, Abdullah Gül`ün 5 Mayıs`ta Kayseri`ye gelmesi halinde, mezunu olduğu, balmumundan heykelinin bulunduğu Kayseri Lisesi`nin 125. yıl dönümü geleneksel mezunlar buluşması da katılması bekleniyor.

FOTOĞRAFLI