OSB TEKNİK KOLEJ´DE ÇİFTE KUPA SEVİNCİ

OSB TEKNİK KOLEJ´DE ÇİFTE KUPA SEVİNCİ

OSB Teknik Koleji´nde çifte kupa sevinci yaşanıyor. Hentbol´da erkekler Kayseri Şampiyonu, kızlar ise Kayseri ikincisi oldu.

Günlerdir Kayseri´de devam eden Liseler Kayseri İl Birinciliği maçları yapılan final müsabakaları ile sonuçlandı. Teknik Kolej şampiyona boyunca tüm maçları açık ara farkla kazanırken final maçında da seriye devam ederek Spor Lisesi´ni 37-26 gibi farklı bir skorla yenmeyi başardı. Geçtiğimiz yılda Türkiye finallerine kalarak büyük başarı gösteren son şampiyon bu yıl da hedefini Türkiye finallerine gözünü dikti. Beden Eğitimi Öğretmeni Abdullah Yıldız Antrenörlüğünde Kayseri Şampiyonu olan Teknik Kolej namağlup şampiyon olurken kadrosunda bulundurduğu sporcularında başarıları dikkat çekiyor. Sağ Kanat Sporcusu Harun Bostan Bursa Nilüfer Belediye´de forma giyerken Orta Oyun Kurucu Mehmet İspir´de İzmir Göztepe´de ter döküyor. Takımda bulunan Mücahit Akkum, İzzet Enes Oğuz, Emirhan Atay ve Oğuzhan Avşar´da 3 yıldır Kayseri Gençlik Spor 2.Lig Hentbol Takımında forma giyiyorlar. Antrenör Abdullah Yıldız yaptığı açıklamada, ?Kayseri´deki hedefimize ulaştık şimdi sıra şehrimizi Türkiye´de en iyi şekilde temsil etmek olacak elimizde bulunan sporcu kadrosu bunu başarabilecek güçte inanıyorum ki elimizden gelenin en iyisini de Türkiye Şampiyonalarında yapacağız dedi. Yıldız şampiyonlukta emeği geçen tüm sporcularımı yürekten kutluyorum´ dedi.

OSB Teknik Koleji Erkek Hentbol Takımı Kayseri Şampiyonu olurken, kız hentbol takımı da  finallere kalma başarısı gösterdi. Son maça kadar mağlubiyet görmeyen kız hentbol takımı son maçta mücadele gücü yükse maç oynasa da mağlubiyetle ayrıldı ve Kayseri ikincisi oldu. Okul olarak şampiyonlukta yaşayan başarılı takımla birlikte Teknik Koleji iki kupa birden okuluna kazandırmayı başardı. Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Hazal hoca, ?Mevcut kadromuzu şampiyonluğu da hak eden sporcular barındırmakta bu kadro bu okula şampiyonluklarda yaşatmış, sporcularımı emeklerinden dolayı tek tek kutluyorum emeklerine sağlık´ dedi.