KAYSERİ BASKETBOL´DA HEDEF İYİ BASKETBOL

KAYSERİ BASKETBOL´DA HEDEF İYİ BASKETBOL

Kayseri Basketbol Kulüp Başkanı Ömer Yağmur "Kayseri`ye iyi bir basketbol seyrettirmek istiyoruz" dedi.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Bellona Kayseri Basketbol Başkanı Ömer Yağmur, sezon öncesi yaptığı değerlendirmede, "Kayseri`ye iyi bir basketbol seyrettirmek istiyoruz" dedi.
Yeni sezon hazırlıklarına Kadir Has Kongre ve Spor Salonu`nda devam eden Bellona Kayseri Basketbol, Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve FIBA Kadınlar Avrupa Kupası`nda mücadele edecek. Takımın son antrenmanından önce kulüp başkanı Ömer Yağmur, açıklamalarda bulundu. Kulüp başkanı Ömer Yağmur konuşmasında, "2019-2020 sezonu kulübümüze, şehrimize ve rakiplerimize hayırlı olsun. Umarım kazasız belasız bir sezon geçiririz. Şu an için transferi tamamladık. FIBA Kadınlar Avrupa Kupası`nda ön elemeyi geçersek 1 transfer daha yapabiliriz. Bu sezon Kayseri`ye iyi bir basketbol seyrettirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
Hem ligde hem de Avrupa`da mücadele edeceklerini kaydeden Yağmur, "Sezon öncesi hazırlık turnuvası kapsamında 12 senedir düzenlediğimiz Erciyes Cup`ı bu sezon da düzenleyeceğiz. Bizi her zaman destekleyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve sağlık sponsorumuz Memorial Kayseri Hastanesi`ne ile isim sponsorumuz Bellona firmasına teşekkür ediyoruz. Bize destekleyenleri utandırmamak adına güzel bir şekilde mücadele edeceğiz" diye konuştu.