OKULLAR ARASI HALK OYUNLARI GRUP BİRİNCİLİĞİ BAŞLADI

OKULLAR ARASI HALK OYUNLARI GRUP BİRİNCİLİĞİ BAŞLADI

HALK OYUNCULARI MÜSABAKALARI, 2 GÜN BOYUNCA DEVAM EDECEK

Okullar Arası Halk Oyunları Yıldız Genç Grup Birinciliği yarışmaları, Atatürk Spor Salonu´nda düzenlenen açılış seremonisi ile başladı.

Okullar Arası Halk Oyunları Gençler ve Yıldızlar Grup Birinciliği müsabakaları İl Müdürlüğü Atatürk Spor Salonu´nda yapılan açılış seremonisi ile başladı.

Coşkulu bir törenle yapılan açılış seremonisine Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, sporcular, idareciler, antrenörler ve vatandaşlar katıldı. İki gün boyunca Atatürk Spor Salonu´nda devam edecek müsabakalarda 9 ilden 22 takım, 575 sporcu mücadele edecek.

Müsabakaların açılışında konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, şöyle dedi: ?Anadolu kültürünü geçmiş ile gelecek arasındaki bağlantıyı yaşatan siz sporcularımıza selam olsun. Halk oyunları müsabakalarımıza hepiniz hoş geldiniz. Anadolu insanının sevdasını, aşkını, acısını, çilesini ve derdini unutturmuyorsunuz. İyi ki halk oyunları ekibi var, iyi ki halk oyunları yapıyorsunuz. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Buradaki gençler yaptıkları ile ülkemizin geleceği adına bizleri umutlandırıyorlar. Hepinize teşekkür ediyorum.?