MUAY THAİ İL SEÇMELERİ SONA ERDİ

MUAY THAİ İL SEÇMELERİ SONA ERDİ

Şehit Özel Harekâtçı Umut Tuncay Muay Thai il seçmeleri tamamlandı. Müsabakalara, genç ve büyükler kategorisinde 200 sporcu katıldı.

İlimizi Muay Thai İl Temsilciliği tarafından organize edilen Muay Thai il seçmeleri, Talas Spor Salonu´nda gerçekleştirilen müsabakalarla sona erdi. Genç ve büyükler bay ile bayanların katıldığı organizasyona 200 sporcu katıldı. 2 gün süren müsabakalar sonunda sıkletlerinde ilk 3´e giren sporcular, 18-23 Şubat´ta Antalya´da gerçekleştirilecek olan Türkiye şampiyonasına katılma hakkı elde etti.

 

Müsabakalara ilişkin açıklamalarda bulunan Muay Thai İl Temsilcisi Fatih Kaan Ulu, şöyle dedi: ?Spor vesilesiyle, özel harekâtçılarımızı ve sporcularımızı bir araya getirmek bizleri çok mutlu etti. Bu tür turnuvalarda çocuklarımızın milli ve manevi duyguları da gelişiyor. İl seçmemizin en büyük özelliği ilimizin en iyilerini seçip, Türkiye şampiyonasına göndermemizdir. 2018´de çok ciddi başarılar elde etti. 2019 yılında da en iyisini yapmak için çalışacağız.?

Milli Takım Antrenör Göksel Cingöz ise şunları kaydetti: ?Turnuva çok bir ambiyansta geçti. İnşallah buradan çıkan çocuklarımız geçmiş dönemlerde olduğu gibi bizlere Avrupa ve Dünya şampiyonlukları yaşatacaklar. Katılımcı tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum.?