Minikler, trafik kurallarını öğrendi

Minikler, trafik kurallarını öğrendi

Minikler, trafik kurallarını öğrendi

Trafik Haftası kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi iş birliğiyle Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi üyeleri için eğitim verildi.
ABB ve Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi iş birliğiyle Trafik Haftası kapsamında Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi üyeleri için trafik eğitimi verildi. Trafik Denetleme Şubesi’nde görevli trafik polisi, teorik ve uygulamalı trafik eğitim verdiği 70 minik öğrenciyi, daha sonra polis aracına bindirdi.

Minikler hem eğlendi hem öğrendi
Minikler, emniyet kemerinin önemini, trafik lambasındaki ışıkların anlamını, karşıdan karşıya geçme kurallarını uygulamalı olarak öğrendi. Eğitim sonunda polis aracına binen Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi üyeleri Trafik Haftası’nda hem eğlendi hem öğrendi. Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi Müdürü Meryem Güçkıran, trafik eğitiminin verimli geçtiğini belirterek, “1-7 Mayıs Trafik Haftası ile ilgili olarak Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ile iletişime geçtik. 3-5 yaş aralığında üyelerimize trafik kurallarını eğlenerek öğrenme fırsatı sunduk. İlerleyen süreçte Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi önemli gün ve haftalarda üyelerimize yönelik interaktif çalışmalara devam edecek” dedi.