MİLLETVEKİLLERİ ELİTAŞ VE TAMER´DEN KAYSERİ OSB´YE ZİYARET

MİLLETVEKİLLERİ ELİTAŞ VE TAMER´DEN KAYSERİ OSB´YE ZİYARET

Kayseri Milletvekillerinden Mustafa Elitaş ve İsmail Tamer, Kayseri sanayisinin kalbi durumundaki Kayseri OSB yönetimini ziyaret ettiler.

Kayseri sanayisinin büyüyen değeri Kaysaeri OSB´nin, vekil ziyaretçileri vardı. Uzun süredir Ankara´da yer alan siyasi temsilcilerimizin ziyaretlerinin gerekli olduğunun altını çizen sanayiciler bu ziyaretlerde ekonominin son durumu ve sanayicinin ihtiyaçları konusunda geniş bilgi paylaşımında bulundular. Genel seçimler öncesinde de biz dizi ziyarette bulunan siyasiler bu kez sanayicilerin son durumları ve yaşanan ekonomik durumun daha hafif atlatılması anlamında meclis olarak neler yapılabileceğini görüşme imkanını elde ettiklerini ifade ettiler.  

Bu bağlamda Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Tekn. Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve beraberindeki heyet Kayseri OSB´yi ziyaret etti.

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Kayseri OSB Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri´nin de bulunduğu ziyarette organize sanayi bölgelerinin ihtiyaçları, iş dünyasının güncel meseleleri ve çözümleri gibi konular üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu.