MHP´Lİ ÖZDEMİR DENİZLİ´DE

MHP´Lİ ÖZDEMİR DENİZLİ´DE

?DENİZLİ´DE CUMHUR İTTİFAKINA BÜYÜK BİR TEVECCÜH VAR?

 

31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında MHP Genel Merkezinin görevlendirmesi ile Denizli´ye gelen MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Denizli ve ilçelerinde Cumhur İttifakı adayları için destek ve oy istedi.

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Denizli´ye geldi. Özdemir´in Denizli´deki yerel seçim çalışmalarına MHP MYK Üyesi Gülay Özcan, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, MHP Denizli İl Kadın Kolları Başkanı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, ilçe başkanları ve partililer eşlik etti.

Özdemir; katılmış olduğu televizyon programında, Genel Merkezimizin görevlendirmesi ile seçim bölgesi Kayseri ile birlikte Ege´nin güzide şehri Denizli´ye de yerel seçim çalışmaları yapmak için geldiklerini ve Cumhur İttifakının başarısı için var güçleri ile çalışacaklarını ifade ederek başladığı konuşmasına, ?Bizim 31 Mart 2019 yerel seçimleri ile ilgili öngörünüz şuydu: Türkiye´de 30 büyükşehrimiz var, Bu 30 büyükşehir Türkiye nüfusunun yaklaşık %70 inden fazlasına ev sahipliği yapıyordu. 24 Haziran´da yeni bir hükümet etme sistemine geçmişken, şimdi bu sistemin tüm kurum ve kurallarıyla beraber inşa süreci devam ederken yerel yönetimlerin de bu sisteme entegre olması önemli bir olaydı bununla beraber de 24 Haziran´da alınan sonucun 31 Mart yerel seçimlerde devamlılığının ortaya çıkması önemli bir durumdu.? Açıklamasını yapmış ve devamla ?Yerel yönetimlerle ilgili bir başka hassasiyetimiz; Türkiye geride bıraktığımız yıllarda acı bazı olaylar yaşadı. Doğu ve güneydoğu da hendek operasyonları olarak adlandırdığımız bir süreci yaşadık. Ne yazık ki orada terör örgütlerine yardım ve yataklık yapan bazı belediyeler görevdeydi. Burada operasyonların tamamlanmasının ardından bu belediyelere kayyum atanması sağlandı ve normalleşme sürecine geçildi ve vatandaşların terör belasından kurtulmaları sağlandı. Şimdi bu belediyelere milletin iradesi ile terör örgütleriyle ilintisi olmayanların yönetime getirilmesi son derece önemliydi? şeklinde devam etmiştir.

MHP açısından önemli olan bir diğer konunun 2014 yerel seçimlerinde kazanılmış olunan belediyeleri muhafaza etmek ve bu belediyelerin sayısının artmasını sağlamak amacında olduklarını belirten MHP Kayseri milletvekili İsmail Özdemir temaslarına başka bir televizyon kanalındaki canlı yayın programına katılarak devam etti.

Özdemir, Cumhur İttifakının karşındaki yapıların hangi söylemlerle milletin karşısına çıktıklarına dikkat etmek lazım açıklamasında bulunmuş, ?CHP ve İyi parti ve birlikte hareket eden ama ısrarla gizlenmeye çalışılan HDP´nin varlığını ve bunun ne anlama geldiğinin çok iyi anlaşılması lazım. Geçtiğimiz günlerde HDP´nin eş başkanı ?Biz Kürdistan´da HDP´ye kazandıracağız batıda ise MHP ve AK Parti´ye kaybettireceğiz? demiştir. CHP ve İP´den bu sözlere hiç tepki verilmemiş ve sessiz kalınmıştır Şunun iyi bilinmesi lazım. Türkiye´de bu isimde tanınan bir bölge ve coğrafya olmamıştır, hiçbir zamanda olmayacaktır. Bu anlamda gayretler içerisinde olan bebek katili pkk terör örgütü olduğunu biliyoruz, böylesi rüya görenlerin hangi kabuslarla uyandığını da unutmamaları lazım. Ayrıca HDP´nin İzmir, İstanbul, Ankara, Adana, Mersin gibi illerde aday çıkarmayıp İP ve CHP´nin adaylarını alenen destekliyor olmasını kabul et etmemiz mümkün değildir.? İfadesinde bulunmuştur.

Daha sonra MHP Denizli İl Başkanlığında partililerle bir araya gelen Özdemir Şu mesajları verdi: ?Türkiye 31 Mart gibi son derece önemli bir yerel seçimleri yaşayacaktır. Bu seçimin en önemli özelliği Türkiye´nin karşı karşıya kaldığı beka tehditlerin gözününde bulundurulması ve Cumhur İttifakının bu seçimlerden başarılı bir şekilde çıkmasıdır. 15 Temmuz´da FETÖ merkezli yaşadığımız darbe girişiminin ardından Türkiye´nin daha fazla siyasi kriz ve kaosları kaldıramayacağını, siyasi kriz ve kaos ortamının Türkiye´yi çok daha fazla tehlikeye götüreceği düşüncesi ve inancı ile beraber MHP ittifakın ve birlikteliğin yolunu açan siyasi parti oldu. Burası son derece önemlidir. MHP ve Lideri Sayın Devlet Bahçeli´nin önerisi ile yapılan çalışmalar sonucunda 16 Nisan referandumu ile yeni sisteme geçilmiş oldu. 24 Haziran seçimleri ile Cumhur İttifakının %52´lik oy oranıyla yeni Hükümet etme sistemine geçilmiş oldu. Yani Sayın Genel Başkanımızın da deyimiyle cumhuriyetimizin üçüncü evresine geçmiş olduk. Cumhuriyetin kuruluşunda ve birinci evresine geçişte sorumluluk üstlenen Türk Milliyetçileri cumhuriyetin üçüncü evresine geçişte de yeni bir sorumluluk örneği sergileyerek bu yolu açan, uygulayan ve hayata geçiren kadrolar olarak tarihe geçmiştir.?

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk ile birlikte Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan adayı Muhammet Subaşıoğlu ve Belediye Başkan yardımcıları ile bir araya gelen MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir burada Cumhur İttifakı, Beka, Dış Politika konularını ve Belediyenin geçmişte yapmış olduğu hizmetlerle ve yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeler üzerinde görüş alış-verişinde ve Selçuklu döneminde önemli bir bölge olan şehrin Selçuklu eserlerinin tespiti, korunması ve restorasyon çalışmaları hakkında önerilerde bulunmuştur.

MHP Genel Merkezinin görevlendirmesi ile Ege´nin güzide şehri Denizli´de yerel seçim çalışmaları kapsamında Buldan İlçesinde Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik´e destek amacıyla vatandaşlarla bir araya gelmiştir.

Katılımın yoğun olması nedeniyle konuşmasını otelin balkonundan yapan Özdemir, Cumhur İttifakı´nın 31 Mart yerel seçimlerin ülkenin bekası açısından önem arz ettiğini dikkat çekti.

Özdemir; "Çünkü yeni sistemimizin kurum ve kurallarıyla beraber inşası devam ederken bunun sizler nazarında, sizlerin onayı ile sizlerin desteği ile yine sizlerin dualarıyla devamlılığının sağlanması seçim sonuçlarıyla beraber büyük önem arz ediyor. Elbette göreve gelecek olan yerel yöneticilerinde Cumhur İttifakı´yla uyumlu çalışmasının bu anlamda ülkemiz açısından, milli bekamız açısından taşıdığı önemde son derece fazladır" dedi.

Partililerle buluşmasının ardından Buldan´da her Perşembe günü kurulan semt pazarını ziyaret eden ve esnafla selamlaşan Özdemir, onlarla uzun uzun sohbet etti. Özdemir, Buldan´da Mustafa Şevik´e, Büyükşehir´de ise Osman Zolan´a destek ve oy istedi.

Yerel seçim çalışmalarına diğer ilçeler olan Güney ve Bekilli ile devam eden Özdemir son olarak Çal ilçesi ile devam etmiştir.

Çal İlçesinde MHP Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan adayı Fethi Akçan ve partililerle birlikte esnafları, köylüleri ve vatandaşları ziyaret eden ve kalabalık bir topluluğa konuşma yapan MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Cumhur İttifakı´nın önemi, Türkiye´nin Beka sorunu ve Dış Politika hakkında MHP´nin görüşlerini açıklamış, hem MHP Başkan adayına hem de Cumhur İttifakı için destek ve oy istemiştir.