MHP İL BAŞKANLIĞI´NDA BAYRAMLAŞMA

MHP İL BAŞKANLIĞI´NDA BAYRAMLAŞMA

MHP Kayseri İl Başkanlığı´nca parti binasında düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya gelen partililer, birbirlerinin bayramını tebrik edip hasret giderdiler.

Milliyetçi Hareket Partisi Bayramın 2`nci günü parti binasında bayramlaştı. İl Başkanı Serkan Tok,  İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ederek, seçim çalışmalarının kaldığı yerden devam edeceğini belirtti.

İl Başkanı Serkan Tok´un öncülüğünde Milletvekili adayları, İl ve Merkez İlçe Yönetimleri, Kadın ve Gençlik Kolları mensuplarını iştirak ederek bayramlaşma coşkusunu paylaştıkları törende konuşan İl Başkanı Serkan Tok Türk İslam aleminin bayramını kutlayarak ülküdaşlarına 24 Haziran´da sandığa gitme çağrısında bulunarak şunları kaydetti??1 aylık kutlu güzel, Ramazan gününü hep beraber büyük bir sevinç ve huzur içinde partililerimiz ve vatandaşlarımız ile sahada çalışarak geçirdik. Bizim ülkemizin mutluluğu, huzuru İslam dünyası için çok önemli noktadadır. Biz mutlu ve huzurlu iken aynı şekilde İslam dünyasının da mutlu, huzurlu ve birlikte yaşama arzusu içinde olmasını rabbimden niyaz ediyorum. İslam dünyasının kanayan yaraları zulüm altında yaşayan Müslüman dünyasına yüce Rabbimden bir an evvel özgürlük ve huzur vermesini temenni ediyorum. 24 Haziran seçimleri için çok az bir süre kaldı. Bu süre zarfı içinde MHP´nin 16 ilçe teşkilatı, İl Başkanlığı ve Kadın Kolları teşkilatı ile çalışmalara devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için oy isteyecek, yine MHP´nin Ankara´da çok güçlü olması ülkenin birliği ve beraberliği, devletin teminatı, milletin vefası noktasında bizim adaylarımızın daha fazla temsil edilmesi ile mümkün olacaktır. Tüm ülkücülere 24 Haziran´da mutlaka sandığa gitmeleri çağrısında bulunuyorum.?

Bayramlaşma töreni Milliyetçi Hareket Partililerin birbirleri ile kucaklaşıp, bayramlarını tebrik etmeleri ile sona erdi?