MHP KOCASİNAN DOĞAN´DAN AÇIKLAMA!

MHP KOCASİNAN DOĞAN´DAN AÇIKLAMA!

MHP Kocasinan İlçe Başkanlığı´na atanan Hacı Ali Doğan yazılı bir açıklama yaparak görev süresinde yapacaklarını anlattı.

MHP Kocasinan İlçe Başkanlığı´na atanan Hacı Ali Doğan yazılı bir açıklama yaparak görev süresinde yapacaklarını anlattı. İlçe Başkanı Doğan yaptığı açıklama şunları söyledi: ?Mensubu olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi´nde Kocasinan İlçe Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım.

Şahsıma ve ekibime bu görevi layık gören Türk Milliyetçilerinin Bilge Lideri Genel Başkanımız Devlet Bahçeli´ye teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. İnşallah ilk seçimlerde Kocasinan ilçesinde birinci parti olacağız. Kocasinan Belediyesi´ni Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarının kazanmasını sağlayacağız. Kocasinan´da partimizi mutlak ve muhakkak iktidar yapacağız. Ayrıca Teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımız Şefkat Çetin´e ve Kayseri İl Başkanımız Baki Ersoy´a da ayrıca teşekkür ediyorum.  Bizden önceki dönemde görev yapan eski ilçe başkanımız Serkan Tok ve yönetim kurulu üyelerine de hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah bu teşkilata omuz veren herkesten razı olsun.

Bu bir bayrak yarışıdır. Bizlerde aldığımız bu kutlu bayrağı daha ileri götüreceğimize inanıyoruz.

Şehitlerimizin ve gazilerimizin bizleri emaneti olan bu davaya hizmet etmek bizim için şereftir. Başbuğumuz Alparslan Türkeş´in ifadesi ile Ülkücülük şereftir, şerefin tavizi olmaz. Bizlerde bu şerefli vazifeyi Allah´ın izni ile en iyi şekilde yapacağımıza inanıyoruz. Ne Mutlu Türk´üm diyene.?