MELİKGAZİ`DE ARŞİVLEME SEMİNERİ

MELİKGAZİ`DE ARŞİVLEME SEMİNERİ

MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye çalışanlarına yönelik hizmet içi eğitim programı dahilinde resmi yazışma ve arşivleme konulu seminer düzenlendiğini söyledi.

MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye çalışanlarına yönelik hizmet içi eğitim programı dahilinde resmi yazışma ve arşivleme konulu seminer düzenlendiğini söyledi. 

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye çalışanlarına yönelik hizmet içi eğitim programı dahilinde resmi yazışma ve arşivleme konulu seminerin araştırmacı Metin Elbeyoğlu tarafından verildiğini kaydetti. Büyükkılıç "Çalışanlarımıza yönelik olarak e-devlet sisteminde hizmette bütünlük ve uygunluk açısından sürekli eğitim seminerleri düzenliyoruz. Belediyemiz büro memurlarına yönelik Başbakanlık Görevlisi Metin Elbeyoğlu tarafından verilen seminer aynı zamanda Türkiye Belediyeler Birliği ile belediyemizin ortak bir projenin devamıdır. Kamu çalışanların daha bilgili, bilinçli ve tecrübeli birer kamu görevlisi olabilmeleri için belirli aralıklarla hizmet içi eğitim seminerleri düzenlenmelidir. Bu hizmet kalitesini artırdığı gibi hizmette bütünlük ve verimliliği artırır. Bugünkü konu özellikle yazışma kuralları ve arşivleme konularında  direkt muhatap olan birimler için çok önemli olan memurlar için önemliydi. Soru cevap şeklinde verilen seminer de katılımcılar bilgilendirildi" ifadelerini kullandı.