MELİKGAZİ VOLEYBOL´DA HEDEF 1.LİG

MELİKGAZİ VOLEYBOL´DA HEDEF 1.LİG

2019-2020 sezonu hazırlıklarını sürdüren Melikgazi Belediyespor Voleybol Takımı, kadrosuna pasör Selçuk Kılınç´ı dahil etti.

Yeni sezonda Voleybol Erkekler 2.Lig 3.Grup´ta mücadele edecek olan Melikgazi Belediyespor´da sezon hazırlıkları aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Temsilcimiz, Silivrispor´da forma giyen pasör Selçuk Kılınç´ı kadrosuna kattı.

1 hafta önce sezon hazırlıklarına başlayan Melikgazi Belediyespor, haftanın 7 günü çalışmalarını Keykubat ve Atatürk Spor Salonları´nda sürdürüyor. Baş Antrenör Fuat Kalay gözetiminde gerçekleştirilen antrenman yoğun tempoya sahne oluyor. Oyuncularını sezon öncesi fiziki anlamda gereken seviyeye ulaştırmak isteyen Kalay, kondisyon ve kuvvet çalışması yaptırıyor.

Sezon hazırlıklarına ilişkin açıklamalarda bulunan Baş Antrenör Fuat Kalay, şöyle dedi: ?Bildiğiniz fikstürümüz çekildi ve 3.Grup´ta mücadele edeceğiz. Grubumuzun iddialı takımı olmak adını çalışmalarımıza başladık. Şimdilik kondisyon ve kuvvet çalışıyoruz. İlerleyen günlerde taktik çalışmalara başlayacağız. Lig öncesi 3-4 hazırlık karşılaşması da oynamayı hedefliyoruz. Yeni sezonda hedefimizi 1.Lig´e çıkmak olarak belirledik. İnşallah yeni sezonda istediğimizi elde edeceğiz.?