MELİKGAZİ VOLEYBOL

MELİKGAZİ VOLEYBOL

PLAY-OFF YARI FİNALİNDEN ÇIKAMADI

Melikgazi Belediye Voleybol takımı bu sezonda hedefini gerçekleştiremedi. 2. Lig Play-Off´un 3.gününde Malatya´da Cizre Belediyespor´la karşılaşan Melikgazi Belediye Voleybol takımı maçı 3-1 kaybederek bu sezonda 1.Lig hayalini gerçekleştiremedi.

Voleybol erkekler liginde ilimizi temsil eden Melikgazi Belediyespor Malatya´da oynanan yarı final Play-Off maçlarından hüzünlü sonla ayrıldı. Daha önce oynanan karşılaşmalarda bir galibiyet birde mağlubiyet alan temsilcimiz son maçında yine kayıp yaşadı.

Malatya´da oynanan yarı final maçlarında Cizre Belediyespor´la karşılaşan Melikgazi Belediye Voleybol, karşılaşmada ilk seti 25-16 kazanmasına rağmen daha sonra oynana setleri 23-25, 21-25 ve 18-25 kaybederek önemli bir maçta istediğini, gerçekleştiremedi.

Melikgazi Belediyespor aldığı bu galibiyetle yarı finallerden de çıkma başarısını gösteremeyerek sezon başında ortaya koyduğu 1.Lig hedefini başka bir bahara bırakmak zorunda kaldı. Voleybol İl temsilciliği tarafından hüzünlü vedanın yaşanmasından sora yapılan açıklamaya da şu görüşlere yer verildi: ?Bu sonuçla Melikgazi Belediyespor 1. Lig Finallerine yükselemedi. 2.ligin uzun maratonunda ve Play-Off yarı finallerinde bize bu heyecanı yaşatan sporculara, antrenörleri Fuat Kalay ve Metin Tutum hocalarıma, Melikgazi Belediye Spor Sorumlusu Ahmet Duran Ceylan´a, Melikgazi Belediye Spor yöneticileri sporun ve sporcunun dostu Melikgazi Belediye Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Dr. Memduh Büyükkılıç Başkanıma, Sayın Serdar Öztürk Başkanıma teşekkür ederim.?