MELİKGAZİ TAKIMLARI RAKİPLERİNE GEÇİT VERMİYOR

MELİKGAZİ TAKIMLARI RAKİPLERİNE GEÇİT VERMİYOR

Melikgazi Belediyespor takımları bu hafta rakiplerini Kayseri´de ağırladı. Voleybol takımı Kars Genç Kafkarsspor´u set vermeden 3-0 yenerken, basketbol takımı ise zayıf rakibi Çukurova Üniversitesi´ni 32 sayı farkla 82-50 mağlup ederek ligin bitimine son

Voleybol 2.Ligi´nde play-offa kalabilmek için ilk 4´e girebilme mücadelesi veren temsilcimiz Melikgazi Belediyespor, Kayseri´de Genç Kafkarsspor takımını konuk etti. Deplasmanda ligin ilk yarısında oynanan maçı da 3-2 kazanan Melikgazi Belediyespor ilimizde de rakibi karşısında baştan sona kadar üstün bir performans ortaya koydu ve maçı 3-0 kazanmasını bildi. Melikgazi Belediyespor almış olduğu bu galibiyetle puanını 21´e yükselterek 8.sırada yer aldı. Temsilcimiz önümüzdeki hafta sonu deplasmanda kendisi gibi ilk 4´e girebilme mücadelesi veren Palandöken Belediyespor takımının konuğu olacak.

Deplasmanlı Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi 8. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Melikgazi Belediyespor bu hafta kendi evinde Çukurova Üniversitesi takımını konuk etti. Ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan karşılaşmayı da 23 sayı farkla 77-54 kazanan temsilcimiz rakibine Kayseri´de de geçit vermedi ve salondan 32 sayı farkla 82-50 galip ayrılarak 10 maç sonunda 9 galibiyet, 1 mağlubiyet ve topladığı 19 puanla grubunda liderliğe yükseldi. Melikgazi Belediyespor önümüzdeki hafta sonu deplasmanda şampiyonluk mücadelesindeki en önemli rakibi grup ikincisi Çukurova Belediyespor takımının konuğu olacak. Temsilcimiz bu maçı kazandığı takdirde grup lideri olarak bir üst gruba yükselmeyi garantileyecek.

Atatürk Spor Salonu´nda oynanan her iki karşılaşmayı da sporseverler ile birlikte tribünden izleyerek takımlara destek olan Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, ?Çok sevinçliyiz. Her iki takımımızda galip gelerek yüzümüzü güldürdü. Her iki takımımızın teknik heyet ve oyuncularını kutluyorum. Maçlarımıza gelerek destek olan sporseverlere de ayrıca teşekkür ediyorum. Voleybol takımımız zorlanmadan rahat bir maç çıkarttı ve güzel bir galibiyet aldı. İnşallah bu bir serinin başlangıcı olacaktır. Basketbol takımımızda kendilerinden bekleneni yaptılar ve 32 sayı farkla galip gelmeyi başardılar. Bu galibiyetin bir başka güzel tarafı yineden liderliğe yükselmemize sebep olan anlamlı bir galibiyet oldu. Her iki takımımızın da bundan sonraki her maçı final havasında geçecek. Umarım sezon sonunda her iki takımımızda hedeflediği yere varacaktır. Bu galibiyetleri bizlere her zaman destek olan Belediye Başkanımız, Kulübümüz Onursal Başkanımız, sporun ve sporcunun dostu, salon sporlarının yegane destekçisi Sayın Memduh Büyükkılıç´a armağan ediyoruz" dedi.