MELİKGAZİ OSMANİYE DEPLASMANINDA

MELİKGAZİ OSMANİYE DEPLASMANINDA

Voleybol Erkekler 2. Lig 4. Grupta mücadele eden Melikgazi Belediyespor bu hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden Osmaniye İstiklal Ortaokulu´nun konuğu olacak. Karşılaşma 03 Aralık Pazar günü Saat 13.00´de oynanacak.

Ligde geride kalan 7 hafta sonunda topladığı 16 puanla Lider Seyhan Belediyespor´un ardından 16 puanla 2.sırada bulunan Melikgazi Belediyespor İstiklal Ortaokulu karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı ve karşılaşmanın oynayacağı Osmaniye´ye giderek maç saatini beklemeye başladı.

Müsabakaya ilişkin konuşan Antrenör Fuat Kalay, ? takımda morallerin üst seviyede. Sakat oyuncumuz bulunmuyor. Hazırlıklarımızı tam kadro olarak yaptık. Deplasman fobimizi yenmek ve galibiyetle dönmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.İnanıyoruz, başaracağız.? dedi.

Kulüp Başkanı Serdar Öztürk´de yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: ?Takımız iyi bir hava yakaladı. Tek eksiğimiz deplasman galibiyeti. Osmaniye deplasmanında İstiklal Ortaokulu maçını kazanarak şansızlığımızı yenmek istiyoruz. Takımımıza başarılar diliyorum.?

Öte yandan, U-18 Erkekler Basketbol Liginde dün oynanan Melikgazi derbisinde kazanan namağlup lider Melikgazi A takımı oldu.B takımı karşısında üstün bir oyun ortaya koyan A takım karşılaşmadan galip ayrılarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etti.