MELİKGAZİ BESK DEVRE ARASINA GALİP GİRMEK İSTİYOR

MELİKGAZİ BESK DEVRE ARASINA GALİP GİRMEK İSTİYOR

Melikgazi Belediye BESK Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, erteleme maçında Yalova´yı konuk edecek. Temsilcimiz bu karşılaşmayı kazanarak, devre arasına girerken, galibiyet ile tanışmak istiyor.

Melikgazi Belediye BESK Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 2017-2018 sezonunda AÖF sınavları nedeniyle ertelenen maç dışında ligin ilk yarısında son maçında Yalova´yı konuk edecek.

Karşılaşmayı kazanıp en azından ligin ilk yarısında ilk galibiyetini almak istediklerini belirten Kulüp Başkanı Faruk Şahin, şöyle dedi:?21 Ocak Pazar günü saat 11.00´da Talas Spor Salonu´nda Yalova Engelliler ile yapacağımız müsabaka için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. AÖF sınavları nedeniyle ertelenen maçımızdan doğan ara bizim için hazırlanma süreci oldu ve artık bir galibiyetle tanışmak isteyen hem oyuncularımız hem de yönetimimiz mutlak galibiyete oldukça odaklandı. Umuyoruz ki, bu kez istediğimiz oyunu sahaya yansıtır ve ev sahibi olmanın avantajını da olması gerektiği gibi kullanır müsabakayı alırız. Bu zorlu ve bizim için oldukça önemli olan müsabakada Kayseri halkını ve siz Kayseri basınını bekliyoruz.?