MELİKGAZİ BELEDİYESPOR MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI TAM KADRO SÜRDÜRÜYOR

MELİKGAZİ BELEDİYESPOR  MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI TAM KADRO SÜRDÜRÜYOR

Melikgazi Belediyespor´da Malatya Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Ligin ilk haftasında alınan galibiyet takımda moralleri üst seviyeye çıkarttı.

2017-2018 sezonun ilk maçında Kayseri´de Silifke İdmanyurdu´nu ağırlayan ve rakibini 3-0 mağlup ederek ilk haftayı lider olarak kapatan temsilcimiz Melikgazi Belediyespor ara vermeden başladığı Malatya Büyükşehir Belediyespor karşılaşması hazırlıklarını antrenör Fuat Kalay nezaretinde tam kadro olarak Keykubat Spor Tesislerinde günde tek idman yaparak devam ediyor.

Antrenör Fuat Kalay ? takımda eksik oyuncumuz bulunmuyor. Ligin ilk haftasını lider olarak kapatmamız bize büyük moral oldu. Bunun devam etmesi için takım olarak çok çalışıyoruz.Malatya deplasmanında  bizim için çok önemli.İlk deplasman maçımızdan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz.?dedi.

Kulüp Başkanı Serdar Öztürk ?  Ligin ilk maçında aldığımız galibiyetin daha anlamlı olması için bu hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Malatya Büyükşehir Belediyespor maçını da kazanmamız gerekiyor. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor.Takımımıza inanıyor güveniyorum.Malatya´da salondan galibiyetle ayrılan taraf  biz olacak ve galibiyet serisi yakalayacağız.?dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyespor-Melikgazi Belediyespor karşılaşması 22 Ekim Pazar günü saat 13:00´de başlayacak.