MELİKGAZİ BELEDİYESİ´NDEN ÜNİVERSİTEYE GİRİŞ KURSLARI

MELİKGAZİ BELEDİYESİ´NDEN ÜNİVERSİTEYE GİRİŞ KURSLARI

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak her zaman eğitimin öncüsü, yatırımcısı ve hizmetkârı olduklarını, gerçekleştirilen yatırım ve hizmetlerle de bunu her zaman kanıtladıklarını bildirdi.

12 Eğitim Kurumu inşa ederek ilçe halkının hizmetine sunduklarını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, lise kurumlarından mezun olanlar için üniversiteye giriş kursları açıldığını kaydetti.

Melikgazi Belediyesi olarak semtlerdeki sosyal ve spor tesisleri ile kurs merkezlerinde kursların yoğun ilgi ile karşılandığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi: ?Eğitim, Melikgazi Belediyesi´nin vazgeçilmez yatırım ve hizmet alanıdır. Geleceği planlayan bir belediye olarak eğitime ve eğitimcilere önem veriyor ve yatırım yapıyoruz. Eğitimde okulların açılmasıyla hafta sonlarının tatilini fırsata dönüştürerek kurs merkezlerinde lise mezunlarına yönelik kurslar açtık. Bu kurslar ile öğrencilerimiz geleceğe daha iyi adımlarla sınavlara bilgi birikimi ile iştirak edeceklerdir.?

Başkan Memduh Büyükkılıç, Üniversiteye giriş kursları için Melikgazi İlçe Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.