MELİKGAZİ BELEDİYESİNDE TSE GÖZETİM TETKİKİ TOPLANTISI

MELİKGAZİ BELEDİYESİNDE TSE GÖZETİM TETKİKİ TOPLANTISI

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, 11 yıldır TSE belgeli bir kurum olarak daha etkin ve verimli bir hizmet sunduklarını söyledi.

Melikgazi Belediyesinin Kayseri´nin % 50 sine hizmet verdiğini, birçok çalışmanın ödüllendirildiğini ve yine birçok ankette örnek belediye, gelişmişliği ve çalışmaları ile Türkiye´nin ilk sıralarda gösterilen bir belediye olarak gösterildiğini hatırlatan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç ?Bir kurum da kurumlaşmak ve iş ile işlemlerin hep bir standart ve uyum içinde olmasını çok önemlidir. Rastgele ve günü kurtarmaya yönelik çalışmalar sadece israftır. Melikgazi Belediyesi olarak her kurum ve kuruluşlarla birlik ve paylaşımcı bir yönetim sergilemekteyiz. Bunun yanında çalışmalarımız bir disiplin ve özellikle iç ve dış denetime açık, şeffaf ve kayıt altındadır. Bugün TSE yetkilileri ile TSE 2017 yılı Gözetim ve Tetkiki toplantısı yaparak çalışmalar gözden ve kontrolden geçirilmiştir ?dedi.

TSE heyetinin her birimin çalışmasını titizlikle gözden geçirdiğini ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, bu tür çalışmaların hizmette verimliliği ve etkinliğini artırdığı gibi denetimi de kolaylaştırdığını kaydetti.

TSE Belgelendirme Uzmanı Bahattin Eroğlu ve Hakan Şengel   Melikgazi Belediyesinin 11 yıldır TSE belgesini ve bayrağını başarı ile taşıdığını ve her çalışmasının sistematik, düzenli ve sıralı olarak kayıt, takip ve değerlendirme esaslarına uygun olarak gerçekleştirdiğini söyledi.