MELİKGAZİ BELEDİYE GENÇ ERKEKLER FİNALE KALDI

MELİKGAZİ BELEDİYE GENÇ ERKEKLER FİNALE KALDI

İlimizi Genç Erkekler kategorisinde temsil eden Melikgazi Voleybol Genç Erkekler takımı, Türkiye finaline katılma hakkı elde etti. Nevşehir temsilcisini 3-0 yenen Melikgazili gençler, 30 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında oynanacak Türkiye finallerinde sa

 

Genç Erkekler grup maçlarında Kırşehir´de Nevşehir Belediyespor ile karşılaşan Melikgazi Belediye Genç Erkek Voleybol takımı sahadan 3-0 galip ayrıldı. İlk seti 25-23 ikinci seti 25-23 ve son seti de aynı skor ile 25-23 galip tamamlayan Melikgazi Belediye Genç Erkek Voleybol takımı, 30 Mayıs ? 6 Haziran tarihleri arasında oynanacak Türkiye Finallerinde boy gösterecek.

Antrenör Fuat Kalay, Türkiye finallerinde yer alacak olmalarından dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek ?Başta Melikgazi Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç olmak üzere, bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Kulüp Başkanımız Sayın Serdar Öztürk´e, tüm yöneticilerimize ve gece gündüz çalışarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan takımlarımızı en iyi şekilde maçlara hazırlayan alt yapı antrenörlerimiz Metin Tutum ve Harun Şahin hocalarıma ve tabi ki başarıda büyük pay sahibi fedakar ve cefakar sporcularımıza teşekkür ederim. Aynı başarıyı Finallerde de tekrarlamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kulüp ve takım olarak Türkiye finallerine kaldığımız içinde ayrı bir heyecan duyuyoruz. Gençlerimize de 30 Mayıs´ta başlayacak olan finallerde başarılar diliyorum? dedi.