MELİKGAZİ BASKETBOL NAĞMAĞLUP

MELİKGAZİ BASKETBOL NAĞMAĞLUP

Deplasmanlı Erkekler Basketbol Bölgesel Lig 8. Grupta mücadele eden Melikgazi Belediyespor ilk yarının son hafta karşılaşmasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´u 13 sayı farkla 82-69 mağlup ederek ligin ilk yarısını nağmağlup lider olarak t

Deplasmanlı Erkekler Basketbol Bölgesel Lig 8. Grupta mücadele eden Melikgazi Belediyespor ilk yarının son hafta karşılaşmasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´u 13 sayı farkla 82-69 mağlup ederek ligin ilk yarısını nağmağlup lider olarak tamamladı.

Sezona fırtına gibi giren ve ligde geride kalan yedi hafta sonunda rakiplerini farkla skorlarla mağlup eden Melikgazi Belediyespor´un son kurbanı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor oldu. Deplasmanda oynadığı karşılaşmada salonda maçın başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar oyunun hâkimiyetini elinde bulunduran Melikgazi Belediyespor ilk yarısını 54-38 önde kapattığı karşılaşmayı 82-69 kazanarak 12 puanla ligin ilk yarısını lider bitirdi. Basketbol takımının bu başarısı camiaya büyük sevinç yaşattı.

Melikgazi Belediyespor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetinin ardından hiç ara vermeden 26 Aralık´ta başlayacak ikinci yarının ilk haftasında oynayacağı Zirve Üniversitesi Gelişim Spor karşılaşmasının hazırlıklarına Antrenör Nihat Kahraman nezaretinde başladı.

Melikgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, ?Basketbol takımımızın ligin ilk yarısını nağmağlup lider olarak tamamlamasından dolayı son derece mutluyuz. Lig öncesi yaptığımız açıklamalarda gençlerden oluşan çok güçlü bir takım oluşturduğumuzu söylemiştik. Özellikle gençlerimiz bizi mahcup etmedi ve kendilerine güvenildiğinde ne kadar başarılı olacaklarını gösterdiler. Aynı başarıyı ligin ikinci yarısında da devam ettireceklerinden hiç şüphem yok. Bu büyük başarılarından dolayı teknik ekip ve oyuncularımızı kutluyor, maçlarımıza gelerek bizlere destek olan ve bu başarıda büyük pay sahibi olan sporseverlerimize teşekkür ediyor, bundan sonraki haftalarda da kendilerini yanımızda görmek istediğimizi özellikle belirtmek istiyorum. Çünkü türbinlerin dolu olması oyuncularımızı olduğu kadar bizleri de motive etmektedir? dedi.