MELİKGAZİ ,ARSA İLE İŞYERİ SATACAK

MELİKGAZİ ,ARSA İLE İŞYERİ SATACAK

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mülkiyeti Melikgazi Belediyesine ait olan ve imar planındaki parselli arsalar ile işyerlerinin ihale ile satılacağını söyledi.

2 işyeri, 2´şer ticaret ve konut arsası ile bir özel okul arsasının 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu´nun 37. ve 45. maddelerine istinaden açık ihale ile satışa sunulacağını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç "Mülkiyeti Melikgazi Belediyesine ait olan ilçemizdeki muhtelif mahallelerdeki konut ve ticaret ile özel okul arsası satışa sunulacaktır. Özellikle Erenköy Semtinde yer alan ÖZEL OKUL arsasına büyük rağbet vardır. Belediye olarak bu vesile ile atıl olan bu parselli arsaları, işyerlerini hem değerlendirmiş hem de yatırımlara ek mali kaynak sağlanmış olacağız. Parselli arsaların satışı için Belediye Meclisinden oybirliği ile karar alınmıştır" dedi

İmar parselli arsaların mahalle yerleri ile özelliklerine ilişkin bilgilerin Melikgazi Belediyesi resmi web sitesinde ilan edildiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, ihalenin 22 Mayıs 2018 Salı günü saat:14.00´de yapılacağını sözlerine ekledi.