KTO Başkanı Gülsoy`dan KGC`ye ziyaret 

KTO Başkanı Gülsoy`dan KGC`ye ziyaret 

KAYSERİ Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ve yönetim kurulu üyeleri Kayseri Gazeteciler Cemiyetini (KGC) ziyaret etti. Başkan Gülsoy, Kayseri´de güzel bir uyum kültürü olduğunu ifade ederek, basın ile iyi ilişkiler kurmaya devam edec

 KAYSERİ Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ve yönetim kurulu üyeleri Kayseri Gazeteciler Cemiyetini (KGC) ziyaret etti. Başkan Gülsoy, Kayseri´de güzel bir uyum kültürü olduğunu ifade ederek, basın ile iyi ilişkiler kurmaya devam edeceklerini söyledi.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ve ekibini Kayseri Gazeteciler cemiyetine yaptığı ziyarette, cemiyet Başkanı Veli Altınkaya karşıladı. Başkan Altınkaya, dayanışma içinde sanayici ve işadamları ile çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Ömer Gülsoy ise birlik ve beraberlik adına çalışıp güzel görevler yapacaklarına emin olduklarını kaydederek, ?Kayseri´de güzel bir uyum kültürü var. Sivil toplum kuruluşları olarak herkes birbiriyle dayanışma içerisinde çalışıyor? dedi.

Şehirde yapılacak güzel işlerin herkese yansıyacağını söyleyen Başkan Gülsoy, ?Yapılacak en ufak bir uyumsuzlukta insanlar huzursuz olacak. Biz güzel olan her şeye layık olan insanlarız. Kayseri demokrasinin en güzel örneklerinden birini veriyor. Meydanda bütün siyasi partilerin stantlarının olduğu ve uyum içinde olduğu, insanların birbiriyle selamlaştığı güzel bir atmosfer yaratıyorlar.? diye konuştu.

24 Haziran´da yapılacak olan seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Gülsoy, ?Seçime 3 gün kaldı. Bu süreci, kazasız belasız atlatalım. İnşallah Urfa Suruç´taki gibi üzücü bir olayla karşılaşmadan bu seçim sürecini bitiririz. Yeni bir sisteme geçiyoruz, rejim değişikliği değil bu. Allah ülkemize zeval vermesin.? şeklinde konuştu.