KAYSERİSPOR´DAN SAĞ BEK HAMLESİ

KAYSERİSPOR´DAN SAĞ BEK HAMLESİ

Kayserispor´dan sağ bek hamlesi. Sarı-kırmızılı ekip, Antalyaspor ile yollarına ayıran ve bonservisi bulunan Celustka ile görüşmelere başladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´da transfer harekatı son hız devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip şimdi de Antalyaspor ile yollarını ayıran sağ bek Celustka ile görüşmelere başladı.

28 Haziran´da Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde toplanarak sezon hazırlıklarına başlayacak olan Kayserispor, kamp dönemi öncesinde transfer çalışmalarını sonlandırmak istiyor. Şimdiye kadar 3 transferi sonlandıran Kayserispor, 2-3 transfer daha yapmayı hedefliyor. Özelikle orta alan ve sağ bek arayışında olan Kayserispor, arayışını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, Ertuğrul Sağlam´ın da onay verdiği sağ bek Celustka ile görüşmelere başladı. Önümüzdeki günlerde Kayseri´ye gelecek olan tecrübeli oyuncu, şartlarda anlaşılırsa kendisini Kayserisporlu yapacak olan sözleşmeyi imzalayacak.

29 yaşındaki Çek oyuncu, Nürnberg, Sundurlend, Palermo, Tarabzonspor ve son olarak Antalyaspor forması giydi. Celustka, 2017-2018 sezonunda 1´i Türkiye Kupası olmak üzere 31 karşılaşmada forma giydi.