KAYSERİSPOR´DA YOLCULUK CUMA GÜNÜ

KAYSERİSPOR´DA YOLCULUK CUMA GÜNÜ

Süper Lig´in 4.hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor-Antalyaspor´a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını cuma sabahı tamamlayacak ve aynı günü Antalya´ya hareket edecek.

Süper Lig´de 4.hafta karşılaşmaları, 13-14-15-16 Eylül´de oynanacak. 4.hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor-Antalyaspor´a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını cuma günü yapacağı ter antrenmanı ile tamamlayacak ve aynı gün havayolu ile Antalya´ya gidecek.

Hafta başından bu yana Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren İstikbal Mobilya Kayserispor, hazırlıklarının sonuna geldi. Teknik Direktör Hikmet Karaman gözetiminde dün yapılan antrenmanda Karaman, Antalyaspor karşılaşmasında sahaya süreceği ilk on biri belirledi. Karaman, özellikle de ilk on birde forma giyecek olan oyuncuları ile yakında ilgilenerek, onlara neler yapması gerektiğini anlatıyor. Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını bugün yapacağı ter antrenmanı tamamlayacak ve Antalya´ya gidecek.

Antalyaspor-İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşması, cumartesi günü Antalya Stadyumu´nda oynanacak. Saat 20:00´da başlayacak olan karşılaşmada Fırat Aydınus, Kemal Yılmaz ve Süleyman Özay hakem üçlüsü görev yapacak.