KAYSERİSPOR´DA START 1 TEMMUZ´DA

KAYSERİSPOR´DA START 1 TEMMUZ´DA

2017-2018 Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlanırken, Kayserispor´a verilen izin ve sezon sonu tatili 1 Temmuz 2018 tarihinde tamamlanacak. Bu tarihte yönetim kurulu ve teknik heyet bir araya gelerek yeni sezo

Süper Lig´de 2018-2019 sezonu hazırlıklarını düşünen Kayserispor, 1 Temmuz tarihi ile kolları sıvayacak. Teknik direktörlük koltuğuna Ertuğrul Sağlam´ı getiren sarı-kırmızılılar, takım oyuncularına 15 günlük izin verirken, Temmuz ayı itibari ile sözleşmeler ve kadro konusunda da büyük adım atmayı planlıyorlar.

Kayserispor sahasında oynadığı son maç olan Akhisar karşılaşmasının ardından Başkan Erol Bedir, samimi açıklamalarda bulunmuş ve teknik heyet konusu ile futbolcuların ayrılma ve kadroda kalma konusunda ipuçları vermişti. Açıklamasında ?Hoca dahil herkes gidebilirde kalabilir de. Biz yönetim kurulu olarak kadroda kalacak ve gidecek oyuncuların yüzde 90´ına karar verdik. 10-15 gün izin yapıp yeniden kaldığımız yerden harekete devam edeceğiz? demişti.

Kayserispor son haftalara kadar ilk 6 takım arasında yer alırken, sezon sonu ile birlikte 9.sıraya gerileyerek ligi tamamlamıştı. Sarı-kırmızılılar, 34 hafta da 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 14 mağlubiyet yaşadılar. 34 karşılaşmada sarı-kırmızılı takım rakiplerine 44 gol atarken, kalesinde ise 55 gol gördü. Bu sonuçlarla 44 puanı toplayan Kayserispor, 9.´lukla yetinebildi.