Kayserispor`da solbek talihsizliği

Kayserispor`da solbek talihsizliği

Kayserispor`da sezon başından bu yana yaşanan sol bek sıkıntısına bir yenisi daha eklendi. Sarı-kırmızılı takımda Atiker Konyaspor maçı öncesi Oğuzhan Berber`in sol ayağı kırıldı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden kayserispor, lig başından bu yana sol bek sıkıntısı çekiyor. Antalyaspor`dan takıma dahil edilen Sakıb Aytaç, Hollanda kampında yaşadığı sakatlık sonrasında ligin ikinci haftasında oynanan Bursuspor mücadelesinde 58`inci dakikada sakatlanarak yerini Atila Turan`a bıraktı. Sakıb, yan bağlarındaki sakatlık sebebiyle Evkur Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe ve Göztepe karşılaşmalarında forma giyemedi.
Ligin 6`ncı haftasında oynanacak Atiker Konyaspor maçı öncesinde Oğuzhan Berber`in sol ayağı kırılması ile şassızlık yaşayan sarı-kırmızılı takımda sol bek mevkii Atila Turan ile Mert Özyıldırım kaldı.
Üst üste yaşanan sakatlıkların kendilerini üzdüğünü belirten Kayserispor Başkanı Erol Bedir, "Profesyonel A takım oyuncumuz Oğuzhan Berber´in bugün yapılan antrenman esnasında bir pozisyonda sol ayağında kırıklı çıkık meydana gelmiş ve ameliyat edilmek üzere tedavi altına alınmıştır. Oyuncumuza geçmiş olsun diliyor, en yakın sürede sahalara döneceğini umut ediyoruz`` dedi.
Öte yandan Atiker Konyaspor Kulübü, Oğuzhan Berber`e geçmiş olsun dileklerini iletti.