KAYSERİSPOR´DA KUPA MESAİSİ SÜRÜYOR

KAYSERİSPOR´DA KUPA MESAİSİ SÜRÜYOR

Kayserispor´da Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıkları devam ederken, Başkan Erol Bedir ve yönetim kurulu üyeleri antrenmanı ziyaret etti ve Teknik Direktör Şumi ile bir araya geldi.

Süper Lig´deki çıkışı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Kayserispor, devre arası kampı için Antalya´ya gitmişti. Kampın son günleri gelirken, sarı-kırmızılı ekip Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ikinci maçında Antalyaspor´a konuk olacak.

Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına pazartesi günü başlayan Kayserispor, salı günü gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde gerçekleştirilen antrenman takım halinde ısınma hareketleriyle başladı.

Daha sonra pas ve şut  çalışmalarının ardından yapılan çift kale maçla antrenman noktalandı. Sarı-kırmızılı ekip, Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını çarşamba günü yapacağı antrenman ile tamamlayacak.

Antalyaspor-Kayserispor karşılaşması, 18 Ocak Perşembe günü Antalya Stadyumu´nda oynanacak. Zorlu mücadele saat 18:00´da başlayacak.