KAYSERİSPOR´DA 1.ETAP KAMP PROGRAMI SONA ERDİ

KAYSERİSPOR´DA 1.ETAP KAMP PROGRAMI SONA ERDİ

1.Etap kamp çalışmasını Erzurum´da gerçekleştiren Kayserispor, ilk etap kamp çalışmasını sonlandırdı. Sarı-kırmızılı ekip, ikinci etap kamp çalışması için 18 Temmuz´da Hollanda´da toplanacak.

Kayserispor, 29 Haziran Cuma günü Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde toplanmıştı. Kayseri´de 9 Temmuz´a kadar çalışan sarı-kırmızılı ekip, kamp döneminin ilk etabını 9-17 Temmuz´da Erzurum´da gerçekleştirdi.

Erzurum´da sıkı bir çalışma içerisine giren sarı-kırmızılı ekip, burada 2 hazırlık karşılaşması oynadı. İlk maçta Altınordu ile karşılaşan Kayserispor, mücadeleden 3-2 galip ayrıldı. İkinci maçta ise Hatayspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Sarı-kırmızılı ekip, ilk etap kamp çalışmasını 15 Temmuz Pazar günü yaptığı antrenmanla tamamladı. Kayserispor, son antrenmanında, futbolcularımız ve teknik ekip antrenman öncesinde 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi anmak adına Türk Bayrağı açtı.

Bir gün izin kullanacak olan Kayserispor´un Hollanda kampı yaklaşık iki hafta sürecek. Kayserispor, bu dönemde 4 hazırlık maçı yapacak. Kayseri ekibi, 31 Temmuz´da yurda dönerek çalışmalarına lig başlayıncaya kadar kentte devam edecek.