KAYSERİSPOR MAĞLUBİYETLE TANIŞTI!

KAYSERİSPOR MAĞLUBİYETLE TANIŞTI!

Ç.RİZESPOR 3-0 İ.M.KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 25. haftasında Çaykur Rizespor, İstiklal Mobilya Kayserispor´u konuk etti. Karşılaşmayı Çaykur Rizespor 3-0 kazanarak haftayı 3 puanla kapatan taraf oldu.

Spor Toto Süper Lig´de 25.hafta da deplasmanda Çaykur Rizespor´la karşılaşan Kayserispor´da futbolcular sahadan 3-0 mağlup ayrılarak haftayı puansız kapadılar. 10 haftadır mağlubiyet almayan temsilcimiz 11.hafta da Hikmet Karaman ile çıktığı Rize maçından mağlubiyet aldı. 

Karşılaşmanın daha 8.dakikasında Rize´nin baskıları sonuç verdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Aminu Umar´ın şutunda top kaleci Lung´a çarparak ceza sahasının dışına çıktı. 23. dakikada Boldrin´in ceza sahasının dışından vuruşu kaleci Lung´dan döndü. Kaleciden seken topu Vedat Muriç tamamladı ve topu filelerle buluşturarak skoru 1-0 yaptı. Karşılaşmanın 36.dakikasında sağ kanatta topla buluşan Deniz Türüç´ün çaprazdan şutunda ise top kaleci Gökhan tarafından çelindi ve ilk yarı 1-0 Rize´nin üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına temsilcimiz Kayserispor hızlı başlasa da 56.dakikada Çaykur Rizespor´un atağı gol ile sonuçlandı. Samudio, ceza sahası dışında sağ çaprazdan topla buluştu ve vuruşunda topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkarttı. 60.dakikada İstikbal Mobilya Kayserispor, Umut Bulut ile gole çok yaklaştı. Umut´un vuruşunda top direkten döndü. 62.dakikada İstikbal Mobilya Kayserispor da, Atila Turan gol fırsatını değerlendiremedi. Ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Atila Turan´ın vuruşunda top, yandan auta çıktı. 65.dakikada İstikbal Mobilya Kayserispor takımında Cristian Sapunaru´nun Boldrin´e yaptığı faul karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya tarafından penaltı olarak yorumlandı. 66.dakikada penaltı atışını kullanan Vedat Muriqi topu ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı. Karşılaşmanın 83.dakikasında İstikbal Mobilya Kayserispor adına şanssız bir an gerçekleşti. Artem Kravets ceza sahasında boş kaleye topu göndermek isterken vuruşunda top direkten döndü ve sonuca ulaşılamadı. Maçta her iki ekipte başka gol bulamadı ve karşılaşmayı Çaykur Rizespor 3-0 kazanarak, haftayı 3 puanla kapatan taraf oldu.

Kayserispor bu mağlubiyetle uzun süredir devam eden serisini noktalamış oldu. 32 puanla 10.sıraya gerileyen Kayserispor ligin 26.haftasında ise sahasında Başakşehir ile karşılaşacak.