KAYSERİSPOR KULÜP BAŞKANI EROL BEDİR, ?TOPLU VURDUKÇA YÜREKLER, ONU TOP SİNDİREMEZ?

KAYSERİSPOR KULÜP BAŞKANI EROL BEDİR, ?TOPLU VURDUKÇA YÜREKLER, ONU TOP SİNDİREMEZ?

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, yaptığı yazılı açıklamada, taraftara teşekkür ederek, ?Önümüzde çok zor ve aşılması gereken engeller mevcuttur. İlk bariyer 27 Kasım Pazartesi Kadir Has´ta saat 20.00 de oynayacağımız Başakşehir maçıdır´ dedi.

Kayserispor´da işler yolunda gidiyor. Sarı-kırmızılı ekip, ligin 12.hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği´ni 2-1´lik skor ile mağlup etti. Kulüp Başkanı Erol Bedir, yaptığı yazılı açıklama ile taraftara teşekkür ederken, taraftarı 13.haftada oynanacak olan Başakşehir maçına davet etti.

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, kulüp resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, şu görüşlere yer verdi: ?Geçtiğimiz yılların, hele hele 2016-17 futbol sezonunun istatistiklerini alt-üst ederek 2017-18 sezonuna damga vurmaya hazırlanan Kayserisporumuzda her şey olumlu anlamda değişirken bu güzel gelişmelerde en önemli faktör ise şüphesiz kulüp yönetimi, şehri yönetenler, taraftarlarımız ve az sayıdaki muhalife rağmen büyük çoğunluğu takımına ve yönetime sahip çıkıp, başarılardan zevk alan yerel basın mensuplarımızın bir ve beraber olmasıdır. Sayın Bakanımız, Sayın Valimiz, Belediye başkanlarımız, sivil toplum kuruluşları ve tamamiyle Kayseri halkı Kayserispor yönetiminin çalışmalarını benimsemekte ve takımlarına sahip çıkmaktadırlar ve bu bağlamda herkes elinden geleni yapmakta ve hiç değilse dua edip, moral destek vererek bizleri motive etmektedirler. Büyük taraftarımız ise bu yıl çok özel bir konuma gelmiştir. Özellikle Kapalı Kale grubu önderliğinde Kadir Has Stadı dolmakta, deplasmanlarda ise gururumuz olmaktadırlar. Anıtkabir ziyareti ve oradaki görüntülerle birlikte, Ankara 19 Mayıs stadını kendi evimize çeviren faaliyetlerini unutmamız mümkün değildir. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, alınlarından öpüyorum. Kapalı Kale sadece bir taraftar grubu olmadığını, insanlığın ve ülkemizin problemlerine duyarlı, milli ve manevi değerlerimize saygılı nezih bir organizasyon olduğunu da bir kez daha göstermiş oldu.

Evet,bir takımı "Takım" yapan,"başarı için birlikte hareket etmeyi "prensibi haline getiren tüm Kayserispor sevenlerine teşekkür ediyorum. Ancak; Bu güzel ve mutluluk verici neticelerin tekrar etmesi ve kalıcı olabilmesi için her gün üzerine bir şeyler koymalıyız. Destek verenlerle birlikte, bilerek veya bilmeyerek bu büyük yürüyüşe uzak kalan veya kendince nedenlerle engel olmaya çalışanları da kazanmak zorundayız. Bu görevde bizlere yani yönetime düşmektedir. Her türlü ayrıntıyı düşünmeli, her türlü gücü birleştirmek adına gayret etmeliyiz. Buna rağmen anlatamadığımız veya katılmak istemeyenler varsa da onlara rağmen biz doğru bildiğimiz yolda yürüyüşümüzü sürdürmeliyiz. Ve yine; Önümüzde çok zor ve aşılması gereken engeller mevcuttur. İlk bariyer 27 Kasım Pazartesi Kadir Has´ta saat 20.00 de oynayacağımız Başakşehir maçıdır. Bilindiği gibi rakip takım çok güçlü ve şampiyonluk adayı bir takımdır. Fakat ne var ki, spor otoritelerince dile getirilen "Kayserisporla oynamadan gücünüzü test etmiş sayılmazsınız" düşüncesini de unutmamalıyız. Kayserispor´da çok güçlü, hedefleri olan bir takımdır ve ev sahibi avantajı olan bir ekip olarak bu maça mutlak 3 puan hedefiyle çıkacaktır. Başakşehir maçıyla ilgili, hafta içi yeni açıklama ve organizasyonlarımızı da sevgili taraftarlarımızla paylaşacağız. Her şeyin en iyisine layık olan Kayserimizin takımı Kayserisporumuzu hep başarılı görmek arzusu ile"