KAYSERİSPOR KONYA´YI ÇALIŞIYOR

KAYSERİSPOR KONYA´YI ÇALIŞIYOR

Süper Lig´in 9.hafta karşılaşmasında Konyaspor´u konuk edecek olan Kayserispor, günü tek antrenmanla tamamladı. Sarı-kırmızılı ekibin antrenmanını Öz Ağaç-İş Kayseri Şubesi yetkilileri ve Hollanda´da kurulu olan Kayserililer Vakfı yöneticileri ile Hollond

Süper Lig´de 9.hafta heyecanı, 20-21-22 ve 23 Ekim´de oynanacak olan müsabakalarla yaşanacak. Kayserispor 9.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Atiker Konyaspor´u konuk edecek.

Hafta başından bu yana hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, perşembe gününü tek antrenmanla tamamladı. Kayserispor´un son antrenmanına sakatlığı bulunan Silvestre Varela katılmadı. Takım düz koşu, çabukluk, pas ve yan top çalışması yaptı. Çarşamba günü Kayserispor´un son antrenmanını izlemeye gelen Öz Ağaç-İş Kayseri Şubesi yetkilileri ve Hollanda´da kurulu olan Kayserililer Vakfı yöneticileri ile Hollonda´da eğitim gören Kayserili öğrenciler de Kayserispor´a ziyarette bulundular. Ziyaretçilere Kayserispor forması hediye edildi.

9.hafta öncesinde Kayserispor 14 puanla 7.sırada yer alıyor. Atiker Konyaspor ise 7 puanla 15.sırada yer alıyor. Kayserispor-Atiker Konyaspor karşılaşması, 22 Ekim Pazar günü Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Bu zorlu 90 dakika saat 16:30´da başlayacak.