KAYSERİSPOR KAPTANI UMUT BULUT, ?KONYA MAÇI BİZİM İÇİN TELAFİ OLACAK?

KAYSERİSPOR KAPTANI UMUT BULUT, ?KONYA MAÇI BİZİM İÇİN TELAFİ OLACAK?

Süper Lig´de 22 Ekim Pazar günü Atiker Konyaspor ile karşılaşacak Kayserispor, hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-kırmızılı takımın kaptanı Umut Bulut yaptığı açıklamada, ?Konyaspor maçı bizim için telafi maçı olacak´ dedi.

Kayserispor Kulüp Tesisleri´nde gerçekleştirdiği antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulunan takım kaptanı Umut Bulut, Atiker Konyaspor maçının kendileri açısından son derece önemli olduğunu, iç sahada taraftarlarının desteği ile bu maçtan 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Sahalarında iyi oyun ortaya koyduklarını belirten Umut, şunları kaydetti: ?İç sahada iyi oynuyoruz. Yine aynı şekilde iyi mücadele ederek, taraftarımızın da desteğiyle Konya maçını kazanıp, geçen haftaki mağlubiyeti unutmayı, tekrar yukarılardaki yerimizi korumayı istiyoruz. Bu haftaki Konya karşılaşması bizim için telafi maçı olacak. Ligde her maç zor, herkes herkesi bu ligde yenebiliyor. Ondan dolayı her maça ayrı ayrı konsantre oluyoruz.?

Kayserispor´un Atiker Konyaspor maçıyla peş peşe zor maçlara çıkacağını aktaran Umut, ?Takım olarak zorlu bir fikstüre gireceğiz ama biz maçlara tek tek bakıyoruz.? Diyerek sözlerini tamamladı.