Kayserispor kalan 4 maçtan 7-8 puan bekliyor

Kayserispor kalan 4 maçtan 7-8 puan bekliyor

KAYSERİSPOR Başkanı Erol Bedir, sarı-kırmızılı taraftara seslenerek, kalan 4 maçta kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

 KAYSERİSPOR Başkanı Erol Bedir, sarı-kırmızılı taraftara seslenerek, kalan 4 maçta kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.
Başkan Bedir, ``Kayserispor´umuzun kalan 4 maçından alabileceği 7-8 puan takımımızı istediği yere getirebileceği gibi; kalan Aytemiz Alanyaspor - Beşiktaş -Teleset Mobilya Akhisarspor ve Evkur Yeni Malatyaspor maçlarını düşündüğümüzde inanmak ve mücadele etmek kaydıyla şehir olarak bunu başarabileceğimizi  görmemiz de mümkündür`` dedi.
Başkan Erol Bedir, 31`uncu haftaya girerken, rağmen süper ligdeki 18 takımın Karabükspor hariç 17 `sinin, kendi kulvarlarında ipi önde göğüslemek adına, müthiş bir "son düzlük koşusu" yaptıklarına dikkati çekti.
Başkan Bedir`in açıklamaları şu şekilde: ``İlk  4 takım şampiyonluk mücadelesi verirken, ikinci 5 takım Avrupa  kupalarına katılabilmek için ter dökmekte, kalan 8 takım ise önümüzdeki sezonda süper ligde oynayabilmek için gayret sarf etmektedir. Bütün hedef ve arzulanan sıralamalar için sadece 4 maç kalmış olup, takımlar bu son düzlüğü en iyi şekilde değerlendirip, muhtemel puan ve 2`li, 3`lü, 4`lü averaj  hesaplarını da yaparak kendileri için yeterli olabilecek skorları almaya çalışmaktadırlar. Yönetim, teknik heyet ve oyuncu grubu olarak şehirle bütünleşip, büyük taraftarımızın da içeride-dışarıdaki destekleriyle küme düşme hattından, Avrupa hedefini kovalayan bir takım konumuna getirdiğimiz takımımızın kalan 4 maçımızdaki performansıyla, bugüne kadar olduğu gibi Avrupa hedefimiz doğrultusunda da bizleri ve hemşehrilerimizi sevindireceğine inancımız tamdır. Kayserispor´umuzun kalan 4 maçından alabileceği 7-8 puan takımımızı istediği yere getirebileceği gibi; kalan maçlarımızı düşündüğümüzde (Aytemiz Alanyaspor - Beşiktaş -Teleset Mobilya Akhisarspor ve Evkur Yeni Malatyaspor) inanmak ve mücadele etmek kaydıyla şehir olarak bunu başarabileceğimizi görmemiz de mümkündür. 28 Nisan Cumartesi günü saat 13.30`da Kadir Has Stadı`nda, yani evimizde oynayacağımız Aytemiz Alanyaspor maçı bu zorlu sürecin ilk durağıdır.Rakibimizin puan durumu veya ligdeki sıkıntısının ne olduğuna bakmaksızın mutlak galip gelmeli ve 3  puanı hanemize yazdırmalıyız. Buna da gücümüz vardır. Her ne kadar maç günü ve saati çok elverişli değilse de şehrimizi temsil eden ve başarı için taraftar desteğine mutlak ihtiyaç duyan Kayserispor`umuza tribün katkısının en üst düzeyde verileceğine inanıyor ve bekliyoruz.``