KAYSERİSPOR İSTEDİĞİ FORVETİ BULDU

KAYSERİSPOR İSTEDİĞİ FORVETİ BULDU

Sarı-kırmızılılar, transferde atağa kalktı. Kayode´yi Gazişehir´e kaptıran İç Anadolu ekibi, bonservisi elinde olan Adebayor için harekete geçti. Görüşmelerde büyük mesafe kat edildi.

Deniz Türüç´ü satıp kasasını dolduran Kayserispor kadrosunu güçlendirmek için yoğun bir çaba içerisinde. Geçen sezon yaşadığı forvet sıkıntısını bu yıl çekmek istemeyen sarı- kırmızılıların gündeminde birçok isim vardı. Son olarak Nijeryalı Kayode´yi elden kaçıran İç Anadolu ekibi rotasını Emmanuel Adebayor´a kırdı.

Başakşehir´le sözleşmesini feshettikten sonra çok sayıda teklif alan, ancak kariyerine Türkiye´de devam etmek isteyen başarılı oyuncuyla görüşmelerde önemli mesafe kat eden Kayserispor´un, transferi kısa süre içerisinde bitirmesi bekleniyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman´ın da takımında görmeyi çok istediği futbolcu için yönetim kesenin ağzını açtı.

Adana Demirspor ile oynanan hazırlık maçının ardından konuşan Kulüp Başkanı Erol Bedir, ?Sezon başlamadan takımımıza bir forvet kazandıracağız´ demişti.