Kayserispor Hasan Hüseyin`le 3 yıllık sözleşme imzaladı

Kayserispor Hasan Hüseyin`le 3 yıllık sözleşme imzaladı

KAYSERİSPOR, Eskişehirspor`un genç orta saha oyuncusu Hasan Hüseyin Acar`la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Acar, sarı-kırmızılı kulüpte imza attıktan sonra 29 Haziran`da ilk hazırlık kampına gelmek üzere Kayseri`den ayrıldı.

 KAYSERİSPOR, Eskişehirspor`un genç orta saha oyuncusu Hasan Hüseyin Acar`la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Acar, sarı-kırmızılı kulüpte imza attıktan sonra  29 Haziran`da ilk hazırlık kampına gelmek üzere Kayseri`den ayrıldı.
Sarı-kırmızılı ekibin yeni teknik direktörü Ertugrul Sağlam`ın Eskişehirspor`da görev yaparken kadroya aldığı ve çok başarılı bulduğu 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Hasan Hüseyin Acar, geçtiğimiz sezon Eskişehirspor forması altında 33 maçta 9 gol atıp 11 asist yapmıştı. Ertuğrul Sağlam ile birlikte dün Kayseri`ye gelen Acar, kulüp Başkanı Erol Bedir ve transfer komitesi ile yaptığı görüşmenin ardından resmi sözleşmeyi imzalayıp, Kayserisporlu oldu.
Kayserispor Başkanı Erol Bedir, sarı-kırmızılı takımın Antalsporlu Sakıb`tan sonra 2`nci transferini Hasan Hüseyin Acar ile gerçekleştirdiğini söyledi.
Bedir, ``Bir çok Süper Lig takımının istediği ve transfer listesinde yer alan Hasan ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Kendisi  teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam`ın yakından tanıdğı ve Türk futboluna kazandırdığı yetenekli ve genç bir isim. Kayserisporumuza hayırlı uğurlu olsun`` dedi.
Öte yandan, Hasan Hüseyin Acar`ın transferi ve 29 Haziran`da başlayacak birinci dönem kampı için Kayseri`ye gelen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, hazırlıklar ve transferlerle ilgili yönetim kurulu bilgilendirip, Kayserispor mağazasını gezdikten sonra, İstanbul`a döndü.