KAYSERİSPOR, GENÇLER MESASİ ÇARŞAMBA BAŞLIYOR

KAYSERİSPOR, GENÇLER MESASİ ÇARŞAMBA BAŞLIYOR

Kayserispor, ligin 12. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından çarşamba günü başlayacak.

Süper Lig´e milli maçlar nedeniyle 1 hafta ara verilirken, Kayserispor-Trabzonspor maçının ardından üç günlük izne ayrılmıştı. Sarı-kırmızılı ekip, çarşamba günü toplanacak ve 12.haftada oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Sarı-kırmızılı takım Gençlerbirliği ile oynayacağı maç için çarşamba günü Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde saat 19.00´da toplanarak haftanın ilk çalışmasını yapacak. Haftanın ilk çalışmasına milli takımlarda bulunan oyuncular dışında tüm oyuncular katılacak. Kayserispor, milli maç arasında lig havasından uzaklaşmamak için TFF 1.Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile hazırlık maçı oynayacak. Cumartesi günü oynanacak olan maçın saati ise henüz netlik kazanmadı.

Kayserispor´da Deniz Türüç ile Atilla Turan Türkiye A Milli takım kadrosuna çağrılırken, diğer milli takımlara giden oyuncular ise şöyle: Sapunaru (Romanya), Ryan Mendes (YeşilBurun Adaları), Asamoah Gyan (Gana) Ali Ahamada (Komorlar), Oleksandr Kucher (Ukrayna).