KAYSERİSPOR GALİBİYETE ODAKLANDI

KAYSERİSPOR GALİBİYETE ODAKLANDI

Süper Lig´in 4.hafta mücadelesinde Kayserispor-Antalyaspor´a konuk olacak. Hazırlıklarını aralıksız sürdüren İstikbal Mobilya Kayserispor, galibiyete odaklandı.

2019-2020 Sezonu Süper Lig Cemil Usta Sezonu 4.hafta karşılaşmaları, 13, 14, 15 ve 16 Eylül´de oynanacak. 4.hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor-Antalyaspor´a konuk olacak.

Galatasaray karşılaşmasından sonra ara vermeyen temsilcimiz, Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlamıştı. Sarı-kırmızılılar, milli arayı Adanaspor ile hazırlık maçı yaparak tamamladı. Cumartesi günü oynanan karşılaşmadan Kayserispor, 4-1 galip ayrıldı. Bu mücadelenin ardından 1 gün izin kullanan İstikbal Mobilya Kayserispor, hafta başından itibaren yaptığı antrenman ile yeniden Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Antalyaspor karşılaşmasında 3 as oyuncusundan noksan olarak sahada yer alacak Kayserispor´da hedef, Antalya´dan 3 puanla dönmek. Hafta başında yapılan antrenman öncesi oyuncuları ile saha içinde kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Hikmet Karaman, ?Talihsiz bir üç haftayı geride bıraktık. Artık bunu düşünmenin anlamı yok. Antalyaspor karşılaşmasında elinizden gelenin en iyisini yapın ve ilk üç puanımızı alalım. Benim sizlere olan güvenim tam´ dedi.

Antalyaspor-İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşması, 14 Eylül Cumartesi günü Antalya Stadyumu´nda oynanacak. Karşılaşma saat 20:00´da başlayacak.