KAYSERİSPOR DERGİSİ´NİN İLK SAYISI ÇIKTI

KAYSERİSPOR DERGİSİ´NİN İLK SAYISI ÇIKTI

Kayserispor Dergisi´nin sayısı çıktı. Kayserispor´a gönül verenler derginin ilk sayısını, Kayserispor Store´den ve maç günleri Kadir Has Şehir Stadyumu´nda bulabilecekler.

Kurumsal bir kimliğe bürünmek ve yapılan çalışmaları kamuoyuna daha iyi duyurabilmek isteyen Kayserispor, bir süre önce dergi çıkartmaya karar vermişti. Sarı-kırmızılı ekibin hazırlattığı derginin ilk sayısı çıktı.

Dergiye ilişkin Kayserispor resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: ?Büyük Kayserispor taraftarına ve Kayserisporumuza yakışan dergimizin ilk sayısı çıktı. Ağustos 2018 itibariyle yayın hayatına başlayan Kayserispor Dergisi ilk sayısında dopdolu bir içerikle sizlerle buluşuyor. Başkanımız Dr. Erol Bedir ve yönetimimiz önderliğinde Kayserisporumuz yeni kurumsal yapısıyla birlikte hayata geçirdiği Kayserispor Dergisi bundan böyle aylık yayın olarak sizlerle buluşmaya devam edecek. Başkanımız Dr. Erol Bedir, Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Başkan yardımcımız Serdar Maraşlı, Kayserili iş adamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu ve Boydak CEO´su Alpaslan Baki Ertekin röportajlarının yanı sıra konuk yazarımız Tunç Kayacı´nın özel değerlendirme yazısını, arkadaşımız Ömer Necati Albayrak´ın eski futbolcumuz Yunus Altun ile gerçekleştirdiği özel röportajı, arkadaşımız Hakan Ateşler´in 2018 Dünya Kupası ile ilgili çok özel yazısını, diyetisyen Emre Taşcı´nın beslenme hakkındaki yazısını, psikolog Tuğba Ayzet´in özel yazısını ve birçok özel haberi dergimizin ilk sayısında bulabilirsiniz.

Dergimizi Kayseri Forum AVM´de bulunan Lisanslı Ürün Mağazamızdan, 1966KYSR.com online satış sitemizden ve maç günleri Kadir Has Stadyumu´ndan temin edebilirsiniz.?