KAYSERİSPOR AVRUPA HEDEFİNDEN UZAKLAŞIYOR

KAYSERİSPOR AVRUPA HEDEFİNDEN UZAKLAŞIYOR

Gelecek sezonda Avrupa kupalarında oynamak isteyen Kayserispor, adım adım hedefinden uzaklaşıyor. Sarı-kırmızılı ekip, Başakşehir mağlubiyetinin ardından 8.sıraya geriledi.

Spor Toto Süper Lig´in ilk yarısındaki performansın ardından ikinci yarı itibariyle kendine Avrupa hedefi koyan Kayserispor, üst üste aldığı mağlubiyetlerle hedefinden uzaklaşmaya devam ediyor.

Geride kalan 4 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Kayserispor, ligin 30.hafta karşılaşmasında şampiyonluğun güçlü adaylarından Medipol Başakşehir´e konuk olmuştu. Sarı-kırmızılı ekip, güzel bir futbol ortaya koysa da, güçlü rakibi karşısında 3-1´lik mağlubiyetten kurtulamadı ve aldığı mağlubiyet ile 8.sıraya geriledi. Son 4 haftaya girilirken, Trabzonspor 46 puanla 5.sırada, Göztepe 44 puanla 6.sırada, Sivasspor 44 puanla 7.sırada ve Kayserispor 44 puanla 8.sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılı ekip, son dört haftada kalan maçlarından puan ya da puanlar toplayacak ve Avrupa kupalarına gidebilmek için rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig´in 31.hafta karşılaşmasında, Aytemiz Alanyaspor´u konuk edecek. Sarı-kırmızılılar, bu karşılaşmanın hazırlıklarına mutlak galibiyet parolası ile başladı. Kayserispor ile Aytemiz Alanyaspor arasında ilk yarıda oynanan karşılaşmayı, 2-1´lik skor ile Kayserispor kazanmıştı.