KAYSERİSPOR 28 HAZİRAN´I BEKLİYOR

KAYSERİSPOR 28 HAZİRAN´I BEKLİYOR

Süper Lig´de 2018-2019 sezonu öncesinde kulüpler kadro oluşturma konusunda transfer yarışına girerken, Kayserispor ise son 2 veya 3 transfer daha yaparak 28 Haziran tarihinde kampa girmeyi planlıyor.

Transferde flaş takımlar arasında yer alan Kayserispor, ilk olarak 3 futbolcu ile anlaştı. Sarı-kırmızılılar Teknik patron Ertuğrul Sağlam´ın isteği doğrultusunda Antalyaspor´lu sol bek Sakıb Aytaç (26), ardından Eskişehirspor´lu orta saha oyuncusu Hasan Hüseyin Acar (23) ve Hollanda ligi ekiplerinden Feyenoord´un kanat oyuncusu Bilal Başaçıkoğlu ile mukavele yapmıştı.

Transferde son 2 veya 3 transfer daha yapmak isteyen Kayserispor, transferlerini 28 Haziran 2018 Perşembe günü başlaması planlanan ilk etap kamp çalışmalarına kadar sonlandırmak istiyor. Bu hedef ile hareket eden Sağlam ve Kayserispor yönetimi ilk etap kap ve ikinci etap kampta ise futbolcuları inceleyecek ve gerekli görüldüğü takdirde ise son birkaç transfer daha yapacak.

Kulüp tesislerinde yapılacak olan top başı ile heyecanın yeniden başlayacağını belirten Sağlam´ın yönetim kuruluna ?Yarım kalan bazı hedeflerim vardı. Bu sezon o hedefleri Kayserispor ile yeniden yakalamak istiyorum. Takımın son hali için beklememiz şart ancak ilk etap ve ikinci etap kamp çalışmaları sonrasında hazırlanacak raporlar ile tam bir kadro oluşturup eksiksiz olarak lige başlamak istiyorum? dediği öğrenildi.