KAYSERİLİ RAKET YASİN KARAYEL TÜRKİYE BİRİNCİSİ

KAYSERİLİ RAKET YASİN KARAYEL TÜRKİYE BİRİNCİSİ

Türkiye Badminton Federasyonu tarafından düzenlenen 17 Yaş Altı Milli Takım seçmelerinde Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor Etkinlikleri Kulübü sporcusu Yasin Karayel Teklerde Türkiye birincisi oldu.

 Badminton 17 Yaş Altı Milli Takım Seçmeleri 14 ? 15 Ağustos 2018 tarihleri arasında Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezinde yapıldı.

Milli Takım Seçmelerine ilimizi temsilen katılan Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor Etkinlikleri Kulübü sporcusu Yasin Karayel teklerde Türkiye birincisi olurken Çift Erkekler kategorisinde de Antalyalı sporcu Emre Çelik ile birlikte Türkiye birincisi olmayı başardı.

Müsabakalarda büyük bir başarı sergileyerek Türkiye birincisi olan Sporcumuz 20-23 Eylül 2018 tarihlerinde Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezi´nde yapılacak olan Turkey U17 Open Uluslararası Turnuvasında Ülkemizi temsil edecek.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici Milli Takım seçmelerinde Türkiye Birincisi olarak Ülkemizi Turkey U17 Open Uluslararası Turnuvasında temsil etme hakkı kazanan sporcumuzu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.