KAYSERİGAZ`DA YENİ HİZMET BİNASININ TEMELİ ATILDI

KAYSERİGAZ`DA YENİ HİZMET BİNASININ TEMELİ ATILDI

KAYSERİGAZ`da yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı .

Kayserigaz´ın yeni hizmet binasının temel atma törenine Vali Süleyman Kamçı, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, ilçe belediye başkanı ve davetliler katıldı.  Törende konuşan Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, "Kaliteli hizmet sunmayı amaç edinen ve standartlarını bu doğrultuda sürekli yükselten Kayserigaz, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile Kayseri Halkına her zaman en iyi hizmeti sunmak için yola çıktık. Yüzde 95´lerin üzerinde müşteri memnuniyet oranlarına ulaşmayı başardık. Bu doğrultuda yeni hizmet binamızda da müşteri memnuniyetini en üst seviyelere taşımayı amaçlıyoruz. 7 bin 144 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen binamız 6 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip; bodrum, zemin, asma kat ile toplamda 6 kat olarak dizayn edildi. İnşaat çalışmaları hızla devam eden binamızın 36 bin adam/gün işçilik ile 2018 yılı sonuna bitmesini öngörüyoruz. Yepyeni mimarisiyle Kayseri´ye ve Kayseri Halkına daha konforlu, daha yüksek standartlarda hizmet sunmaya devam edeceğiz. Bu özel günde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik konuşmasında Kayserigaz´ın kurulduğu günden bu güne her geçen gün büyüyerek hizmet kalitesini arttırdığını söyledi ve yeni hizmet binasının Kayseri´ye ve Kayserigaz´a hayırlı uğurlu olmasını diledi.

 Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız da, Türkiye ve dünyada doğalgaz sektörünün durumu ile ilgili bilgi vererek Kayserigaz´ın Kayseri halkına kaliteli ve yüksek standartlarda hizmet sunmaya devam edeceği yeni hizmet binasının herkese hayırlı olmasını diledi.

Vali Süleyman Kamçı ise, inşaat çalışmalarının kazasız belasız tamamlanarak yeni binanın Kayseri´ye ve Kayserigaz çalışanlarına hayırlı olması temennisinde bulundu. Tören temel atma temsili kum atma seremonisi ile sona erdi.

"2 ŞEHRİN DOKUSU" FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Temel atma töreninin ardından Türkiye`nin sanayi sektörüyle ön plana çıkan illeri Bursa ve Kayseri`nin fotoğraflarından oluşan "2 Şehrin Dokusu" isimli fotoğraf sergisinin açılış kokteyli Kayseri Lisesi´nde gerçekleşti. Bursa ve Kayseri`nin modern yüzünü ve kültürel mirasını yansıtan sergide yer alan fotoğraflar, ulusal ve uluslararası fotoğraf yarışmalarında çeşitli ödüller alan fotoğraf sanatçıları Ahmet Çetintaş ve Nuri Çorbacıoğlu tarafından çekildi. EWE Turkey Holding´in iki iştiraki Bursagaz ve Kayserigaz´ın hizmet bölgesi olan Bursa ve Kayseri şehirlerini etkileyici fotoğraflarla anlatan sergiye EWE Turkey Holding üst düzey yönetiminin yanı sıra Belediye Başkanları da katıldı.

?2 Şehrin Dokusu? isimli fotoğraf sergisi ilk olarak EPDK´nın (Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu) Ankara´daki Sergi Salonu´nda düzenlendi. Ankara´da Alman Büyükelçi Martin Erdmann ve EPDK Başkanı Yardımcısı Mehmet Ertürk´ün katılımıyla açılan sergi daha sonra Bursa ve İstanbul´da sanatseverler ile buluştu. Fotoğraf sergisinin son durağı ise Kayseri oldu. Canlı müzik dinletisi eşliğinde Kayseri Lisesi´nin tarihi atmosferinde açılışı yapılan sergi 08-15 Aralık tarihleri arasında ziyaretçilerine açık olacak.