Kayseri`de CHP´den `Kudüs` protestosu

Kayseri`de CHP´den `Kudüs` protestosu

KAYSERİ Cumhuriyet Meydanı`nda basın açıklaması düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkan Yardımcısı Abdullah Gözbaşı, "ABD`yi bu yanlış politikasını terk etmeye, İsrail`i ise masum sivillere yönelik katliam politikalarına son vermeye çağırıyoruz

KAYSERİ Cumhuriyet Meydanı`nda basın açıklaması düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkan Yardımcısı Abdullah Gözbaşı, "ABD`yi bu yanlış politikasını terk etmeye, İsrail`i ise masum sivillere yönelik katliam politikalarına son vermeye çağırıyoruz" dedi.
CHP Kayseri teşkilatı Cumhuriyet Meydanı`nda düzenlediği basın toplantısında ABD´nin, İsrail Büyükelçiliğini Kudüs´e taşımasına tepki gösterdi. İl Başkan Yardımcısı Abdullah Gözbaşı, yaptığı açıklamada, "Bu dramın en önemli nedeni Filistin sorununun çözümsüzlüğü başta ABD olmak üzere büyük güçlerin hesapsız politikası ve İsrail´in gaddar tutumudur. Filistin sorunu çözülmeden Ortadoğu´da yaşanan sorunların çözüme kavuşması imkansızdır" diye konuştu.
Gözbaşı, İsrail´in Filistin halkının meşru temsilcileri ile müzakere ederek sorunu çözmek yerine masumları öldürmeyi tercih ettiğini belirterek, "ABD büyükelçilik binasının İsrail devletinin 70`inci kuruluş yıl dönümünde Kudüs´te açılmış olması büyük bir provokasyondur. ABD´yi bu yanlış politikasını terk etmeye, İsrail´i ise masum sivillere yönelik katliam politikalarına son vermeye çağırıyoruz" dedi.