Kayseri Erciyesspor`un idari binası

Kayseri Erciyesspor`un idari binası

Park ve bahçeler müdürlüğü oldu

Süper Lig`den Bölgesel Amatör Lig`e kadar düşerek kapanan 86 yıllık kulüp Kayseri Erciyesspor`un idari binası Melikgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü binası oldu.
1932 yılında kurulan Kayseri Erciyesspor, üst üste aynı ligde iki kez şampiyon olan tek takım olma özelliği taşıyor. 2003-2004 sezonunda 2`nci Lig A kategorisinde elde ettiği şampiyonlukla Süper Lig`de mücadele etme hakkını kazanan kulüp genel kurulda alınan kararla bu hakkı İstikbal Mobilya Kayserispor`a devretmişti. Kayseri Erciyesspor, bir sezon sonra yeniden aynı ligde şampiyon olarak yeniden Süper Lig`e yükseldi. 2014-2015 sezonunda Süper Lig`de mücadele eden Kayseri Erciyesspor 2015-2016 sezonunda 1`inci Lig, 2016-2017 sezonunda 2`nci Lig, 2017-2018 sezonunda ise 3`üncü Lig`de mücadele etti. Sezon sonunda Bölgesel Amatör Lig`e düşen Kayseri Erciyesspor imkansızlıklar nedeniyle lige katılamamış ve kapanma kararı alınmıştı.
TESİSLER KAYSERİSPOR VE BELEDİYEYE DEVREDİLDİ
Kayseri Erciyesspor`un atıl durumda kalan tesisleri takım faaliyetlerinin sona ermesi ile uzun süre kullanılmadı. Geçtiğimiz yıl Melikgazi İlçesi Hürriyet Mahallesi`nde bulunan tesislerin İstikbal Mobilya Kayserispor`a devri konusunda protokol imzalanarak, futbolcuların kaldığı tesis ile iki antrenman sahası Sarı-Kırmızılı kulübe devredildi. Kayseri Erciyesspor kulüp idari binası olarak kullanılan tesis de Melikgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü oldu. Kulübün arma ve ismi sökülerek yerine Melikgazi Belediye`sinin logo ve ismi asıldı.