KAYSERİ BASKET´İN YENİ TRANSFERİ HAFTAYA KAYSERİ´DE

KAYSERİ BASKET´İN YENİ TRANSFERİ HAFTAYA KAYSERİ´DE

Bellona Kayseri Basketbol´un Amerikalı oyuncusu Kennedy Burke, 16 Eylül´de Kayseri´de olacak. Burke, Erciyes Cup´ta forma giyebilecek.

Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdüren Bellona Kayseri Basketbol, sezon öncesi ilk ciddi sınavına Erciyes Cup´ta çıkacak. Temsilcimizde transfer çalışmaları sona ererken, sarı-kırmızılı ekibin son transferi Kennedy Burke, Erciyes Cup öncesi Kayseri´de olacak.

Geride kalan sezondaki kadroyu büyük ölçüde değiştiren Bellona Kayseri Basketbol, şimdiye kadar 8 oyuncu transfer etti. Temsilcimizin son transferi ise Kennedy Burke olmuştu. Amerikalı oyuncu ile anlaşma sağlanırken, oyuncu henüz Kayseri gelmemişti. Amerikalı oyuncu Burke, 16 Eylül´de Kayseri´ye gelecek ve 17 Eylül´de başlayacak olan Erciyes Cup´ta forma giyecek.

Bellona Kayseri Basketbol, Erciyes Cup Turnuvası´nın ardından ara vermeden EuroCup´ta oynanacak olan ön eleme karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak. Temsilcimiz, EuroCup´ta alınacak sonuca göre 1 transfer daha yapmayı planlıyor.