KASKİ´DEN ?İYİ İFTİRASI´

KASKİ´DEN ?İYİ İFTİRASI´

KASKİ tarafından yapılan yazı açıklamada kurumları hakkında yapılan suç duyurusuna ilişkin ifadelerin seçim öncesindeki iftiralar olduğu belirtildi.

KASKİ haklarında yapılan suç duyurusunu iftira olarak belirterek yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklama da şu görüşlere yer verildi: ?Cumhuriyet Başsavcılığı´na İyi Parti Milletvekili Adayları ve İl Başkanı tarafından yapılan suç duyurusunda kurumumuzla ilgili yapılan açıklamalar üzerine kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi gereği doğmuştur. Söz konusu suç duyurusunda KASKİ ile ilgili ifadeler son derece çirkin, yalan ve iftiradan ibarettir.

İyi Partililer tarafından yapılan suç duyurusunda, KASKİ´nin yüksek miktarda parasının Bank Asya´da tutulduğuna dair yalan beyanda bulunulmuş ve üstelik ?Herkesçe bilinmektedir´ şeklindeki kelime oyunuyla yalana toplum da ortak edilmeye çalışılmıştır. Kayseri halkı ve aziz milletimiz kurumumuzun hiçbir terör örgütüyle yan yana getirilemeyeceğini bilir; ancak KASKİ´nin tertemiz suyunu bulandırmak isteyenlerin yalanını yüzüne vurmak gerektiği de ortadadır.

Söz konusu partinin milletvekili adayları ve il başkanının ifade ettiği gibi KASKİ Bank Asya´ya hiç para yatırmamıştır.

Hal böyleyken yapılan suç duyurusundaki ifadeler seçimlerin hemen öncesinde oy uğruna atılan iftiralardan ibarettir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.?