KARAMAN´DAN SERT AÇIKLAMA

KARAMAN´DAN SERT AÇIKLAMA

Ertuğrul Sağlam´ın ardından Kayserispor ile el sıkışan Hikmet Karaman, katıldığı davetten sonra sert açıklamalarda bulundu. Kayserispor yönetimi de yazılı açıklama yaparak ?Nifak sokma gayretindeler? açıklamasında bulundu.

Kasımpaşa maçı öncesinde bir davete katılan Teknik Direktör Hikmet Karaman, davet sonrasında sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilere sert tepki gösterdi. Kayserispor yönetimi de resmi internet sitesi üzerinden basın açıklaması yaparak ?Nifak sokma gayretinde bulunulmaktadır? dedi.

Karaman katıldığı davet sonrasında ise sert açıklamalarda bulunarak ?Kayserispor´a başkanımız Erol Bedir ve yönetim kurulunun daveti gelmiş ve göreve başlamış bulunmaktayım. Tek hedefimiz Kayserispor´u hak ettiği yerlere taşımak olup, bu uğurda yolumuza devam ederken camiamız arasına nifak sokulmasına ve yönetimimizin, teknik heyetimizin, futbolcularımızın ve taraftarlarımızın arasındaki birlikteliğin bozulmasına asla izin vermeyeceğiz. Tüm taraftarlarımızın bilmesini isterim ki, nifak sokmak niyetinde olan kişiler ne Hikmet Karaman´a yaklaşabilir, ne de Hikmet Karaman´ın bu kişilerle işi olur. Bir dostumun daveti üzerine iyi niyetli olarak katıldığım bir yemekte bu niyette olan kişilerin varlığından sonradan haberdar olduğumu ve Kayserispor düşmanları ile asla birlikte olamayacağımı kamuoyunun bilgisine sunarım? şeklinde konuştu.

Kayserispor yönetimi de kulüp resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda ?Sosyal medyada dolaşan haber ve hocamız Sayın Hikmet Karaman´ın açıklamalarından anlaşıldığı üzere; Hocamızın masum bir yemek olarak değerlendirdiği ve o niyetle katıldığı davet, maalesef niyet ve davranış biçimleri Kayseri ve Kayserispor sevdalılarınca iyi bilinen şahıslar tarafından saptırılmaya çalışılmış ve Kayserispor´umuzun Yönetim -Teknik Heyet-Takım ve Taraftarlarının arasına nifak sokma gayretlerine girişmişlerdir. Ancak; bu çaba ve gayretler ne yönetim, ne büyük tecrübe sahibi hocamız Hikmet Karaman, ne de Büyük Kayserispor taraftarımızı birbirine düşürmeye yetmeyecektir. Büyük taraftarımızın bu oyunlara gelmemesi en büyük dileğimizdir? denildi.