İ.M. KAYSERİSPOR VE RİZESPOR PFDK´DA

İ.M. KAYSERİSPOR VE RİZESPOR PFDK´DA

İKİ TAKIM KÖTÜ TEZAHÜRAT VE SAHA OLAYLARI NEDENİYLE SEVK EDİLDİ

İstikbal Mobilya Kayserispor ve Çaykur Rizespor çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları nedeniyle PFDK´ya sevk edildi.

Spor Toto Süper Lig´in 25.haftasında oynanan Çaykur Rizespor-İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşması, saha olayları ve kötü tezahürat yaşanmış, maç olaylı bir şekilde son bulmuştu. Her iki takımda PFDK´ya sevk edildi.

PFDK´dan yapılan açıklama şu şekilde;

1- Çaykur Rizespor A.Ş. Kulübü´nün 10.03.2019 tarihinde oynanan Çaykur Rizespor A.Ş.-İstikbal Mobilya Kayserispor Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı´nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı´nın 52. maddesi uyarınca PFDK´ya sevkine karar verilmiştir.

2- İstikbal Mobilya Kayserispor Kulübü´nün 10.03.2019 tarihinde oynanan Çaykur Rizespor A.Ş.-İstikbal Mobilya Kayserispor Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı´nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı´nın 52. maddesi uyarınca PFDK´ya sevkine karar verilmiştir.