HÜRRİYET´TE GÖZLER TÜRKİYE FİNALLERİNE ÇEVRİLDİ

HÜRRİYET´TE GÖZLER TÜRKİYE FİNALLERİNE ÇEVRİLDİ

Voleybol Gençler A Türkiye Birinciliği müsabakalarında ilimizi temsilen mücadele edecek olan Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, gözünü şampiyonluğa dikti. Antalya yolculuğu öncesi Antrenör Metin Tutum ve sporcular bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Voleybol Gençler A Türkiye Birinciliği müsabakaları, 2-6 Mayıs tarihlerinde Antalya´da gerçekleştirecek. Müsabakalarda ilimizi temsilen Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mücadele edecek.

Temsilcimiz, Erzurum Spor Lisesi, Çankaya Doğa Anadolu Lisesi, İncek Okyanus Anadolu Lisesi, Özel Eğitim ve Yaşam Merkezi Okyanus Lisesi, TVF Spor Lisesi, Mavişehir Okyanus Anadolu Lisesi ve Sancaktepe Okyanus Anadolu Liseleri ile karşılaşacak.

Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Antrenörü Metin Tutum ve oyuncular, müsabakalara gitmeden önce bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Temsilcimiz, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ulusoy, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ı ziyaret etti.

Final müsabakalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Antrenör Metin Tutum, şöyle dedi;  ?Sekiz takımın katılacağı finallerde beş özel okul ve iki spor lisesi takımları  ile mücadele edeceğiz. Finallere katılan özel okullar büyük kulüplerin alt yapısı aynı zamanda milli takım oyuncularıdır. Bir meslek lisesi olarak kendi yetiştirdiğimiz öz oyuncularımızla, bu takımlarla  mücadele etme hakkını elde ettiğimiz için çok gururluyuz. Türkiye gruplarında ve yarı finallerde ilimizi başarı ile temsil ettik. Finallere de okulumuz spor salonunda hafta dört gün yaptığımız antrenmanlarla  gerek mental gerekse de fiziksel olarak hazırlanıyoruz. Başaralı bir sonuç elde edeceğimizden ben ve sporcularım inanıyoruz. Elimizden gelen mücadelenin en iyisini yapıp ilimizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bize inanan ve desteklerini bir an olsun esirgemeyen finallerde bizle beraber Antalya´ya gelecek olan okul müdürüm Cafer Nakişci´ya, spordan sorumlu müdür yardımcısı Süleyman Sengir´e , idarecilerimize, zümrelerime, öğretmen arkadaşlarıma, Melikgazi Belediye Spor kulübüme ve başkanlarımıza, Baş Antrenörümüz Fuat Kalay´a ve desteklerini eksik etmeyen herkese çok teşekkür ediyoruz. Başarı ekip işidir. Voleybolu ve sporu seven bir aileyiz.?